Visibilitat i reconeixement

Nova etapa al Col·legi d'Infermeres i Infermers de Barcelona: bons desitjos pel nou equip directiu

El Sindicat d'Infermeria SATSE Catalunya, ha volgut expressar les seves sinceres felicitacions a l'equip d’infermeres i infermers que ha resultat guanyador a les eleccions del Col·legi d'Infermeres i Infermers de Barcelona.

Des de SATSE Catalunya s’ha remarcat que “l’elecció d'un nou equip directiu marca l'inici d'una nova etapa” i volen fer arribar “tots els bons desitjos i empenta” al nou president Borja Manzanares.

Professionalitat

SATSE Catalunya ha afirmat que tant el sindicat, com  Col·legi d'Infermeres i Infermers de Barcelona tenen “espais propis, però complementaris en l’àmbit de la infermeria”. Tot remarcant que la institució col·legial treballa incansablement per garantir l’excel·lència professional així com el sindicat lluita per millorar les condicions laborals, salarials i professionals de totes les infermeres i infermers.


“Ambdós organismes juguem un paper crucial en l'evolució de la infermeria a Catalunya, i estem convençuts que, treballant conjuntament, podrem aconseguir grans avanços per a la nostra professió i per a la salut de la nostra societat” afirmen els representants de SATSE Catalunya.