Formar part de satse

Afiliades i afiliats

Afiliar-se al sindicat és molt més que pertànyer a una organització. És formar part de més de 30 anys de lluita pels drets d'infermeres i fisioterapeutes. És participar de manera activa en el treball que realitzem dia a dia pel desenvolupament de la professió. És aportar la teva visió com a infermera i fisioterapeuta al futur del col·lectiu
Com afiliada formaràs part del sindicat amb més implantació al sistema sanitari, fruit de l'esforç de companyes i companys que, un dia van decidir aportar la seva visió de la Infermeria i la Fisioteràpia, i es varen unir a la nostra organització.

Professionalitat, compromís, proximitat, experiència i un profund coneixement de la professió i del sistema sanitari són els valors que ens defineixen. 

En el moment que t'uneixis a nosaltres et convertiràs en part activa del nostre sindicat i per tant participaràs de tots els nostres assoliments i les nostres reivindicacions
  
  • Molts dels drets i competències que avui  tenim consolidats, han estat assoliments aconseguits amb molt d'esforç des que ens organitzem com a sindicat.
  • La teva representació i defensa, així com el desenvolupament de la professió, són els principals objectius del nostre treball diari.
  • Continuem treballant per a avançar en drets i condicions laborals amb la força i legitimitat que ens proporciona el suport de gran part del col·lectiu.