QUÈ OFERIM

Estudiants adherits

Ser estudiant adherit és una manera d'acostar-se a la nostra organització, sense compromisos, per a conèixer el que som i el que defensem
SATSE, com a referent en l'entorn universitari d'Infermeria i Fisioteràpia i com a sindicat amb major implantació de sistema sanitari, t'aportarà una visió clara de l'entorn laboral al qual aviat accediràs, t'orientarà en les teves futures eleccions per a accedir al mercat de treball, et formarà en els àmbits en els quals desitgis desenvolupar-te i t'ajudarà amb aquelles qüestions que et vagin sorgint en el teu dia a dia. 

Som infermers i fisioterapeutes com tu, per la qual cosa ningú com nosaltres sap el dur que és el començament com a professional i triar entre la multitud d'opcions que se'ns presenten com acabats de diplomar. 

Acosta't a nosaltres. Ets el nostre principal referent per a l'avanç de la nostra organització i valorem les teves opinions i la teva participació en aquesta. 

Rebràs la mateixa informació que els afiliats al sindicat i viuràs de primera mà, els nostres esforços i el nostre compromís amb la teva futura professió. Nosaltres vetllarem pels teus interessos i t'ajudarem a fer el pas de la teva etapa acadèmica a la teva nova vida professional. Deixa't ajudar perquè junts/as som més forts.