Desenvolupament professional

Les infermeres i infermers afiliats a SATSE Catalunya ja poden gaudir de la seva beca de màster

SATSE Catalunya ha anunciat una nova ajuda destinada a fomentar la formació especialitzada dels seus afiliats.

En concret, subvencionarà el cost íntegre de la matrícula (1.400 euros) per a aquelles infermeres i infermers que desitgin cursar un dels següents màsters de postgrau organitzats per la Fundació per al Desenvolupament de la Infermeria (FUDEN) : el Màster de Postgrau en Atenció Infermera en Cures Crítiques i Reanimació o el Màster de Postgrau en Atenció Infermera en Urgències i Emergències.

Aquests programes formatius, acreditats per la Universitat Catòlica d’Àvila, ofereixen una formació integral i científica-tècnica que permet als alumnes desenvolupar les competències necessàries per treballar en unitats de cures crítiques o bé en serveis d'urgències i emergències.

Formació especialitzada

Segons Rosa Prat, responsable de Formació de SATSE Catalunya, "invertir en una formació especialitzada com aquesta és clau per poder oferir una assistència de qualitat i adaptada a les necessitats dels pacients més crítics, a més de ser un valor afegit per al creixement professional de les infermeres".

Des de SATSE també consideren important destacar que cada vegada més entitats sanitàries i administracions reconeixen el valor de la formació continuada i especialitzada de les infermeres.

Qui pot demanar l’ajuda i com fer-ho?

La beca està disponible per a qualsevol infermer o infermera afiliat a SATSE que s'inscrigui en un dels màsters esmentats.

Els interessats es poden inscriure a través de la web. Els afiliats només hauran d'abonar els 250 € de les taxes universitàries i despeses administratives de gestió per obtenir el títol oficial de la Universitat Catòlica d’Àvila.