Notícies

Professional

SATSE Catalunya es reuneix amb la nova junta directiva del Col·legi Oficial d'Infermeres de Barcelona per abordar les preocupacions del col·lectiu d'infermeria

Trobada entre les dues organitzacions per parlar de temes comuns de la professió.

Els representants de les dues entitats

Aquesta setmana, el Secretari Autonòmic de SATSE Catalunya, Ignacio Montoya, juntament amb el Secretari d'Acció Sindical, Víctor Motos, i la responsable del Sector SISCAT, Annabel Torres, es van reunir amb membres de la nova junta directiva del Col·legi Oficial d'Infermeres de Barcelona (COIB). 


La trobada va servir per posar sobre la taula les principals preocupacions que afecten la professió d'infermeres i infermers a Catalunya, així com per compartir propostes de millora que podrien contribuir a enfortir el col·lectiu.


El col·lectiu


Durant la reunió les dues entitats van coincidir en la rellevància de seguir treballant per assolir canvis positius per al col·lectiu d'infermeria, tot remarcant que el compromís d’ambdues institucions institucional és fonamental per aconseguir-ho. 


“L'objectiu és continuar lluitant per les infermeres i infermers i per la millora de l'assistència sanitària que s’ofereixen a la ciutadania” afirmen des del Sindicat SATSE Catalunya. "És essencial que tots fem front als reptes actuals per poder garantir un futur millor per a la nostra professió", han conclòs des del sindicat.