Laboral

Oposicions d’estabilització: et vas presentar diumenge? aquí t’expliquem les novetats

Ja s’ha publicat el quadernet de respostes i obert un termini per a fer al·legacions. Aquí et deixem tots els enllaços i explicacions.

El diumenge infermeres i infermers  es van presentar a les oposicions d’estabilització per a aconseguir un lloc de feina fix a l’Institut Català de la Salut. Els nostres delegats van ser-hi per donar-vos suport i assegurar que tot es desenvolupes correctament.

Ara, la institució ja ha publicat el quadernet de respostes i cal que coneguis els propers passos a seguir. Primer de tot, consulta aquí el quadernet de respostes i així sabràs quines preguntes has encertat i quines no.  Un cop ho hagis revisat, si vols fer un càlcul aproximat de la teva nota, contacta amb un dels teus delegats i t’ajudarà. 

I si no hi estic d’acord?

Si no estàs d’acord amb alguna de les respostes que figuren al quadernet pots fer les teves al·legacions directament a la plana web de l’ICS. Recorda que s’ha establert un termini de 10 dies hàbils, que es va iniciar el 4 de juny i que finalitzarà el dia 17 de juny de 2024, ambdós inclosos.  Si ets afiliat a SATSE Catalunya, estem a la teva disposició per donar-te suport en la realització de la fonamentació de les teves al·legacions.  Per a més ajuda, truca directament a la teva seu provincial.