Laboral

SATSE Catalunya t'ajuda a reclamar el teu complement d'exclusivitat

Fes la teva reclamació individual, ajuda't i ajudaràs a totes les infermeres i llevadores del sistema públic català.

Què és?

Un complement que poden sol·licitar els metges que treballen a l'Institut Català de la Salut que premia la seva tasca exclusiva a la sanitat pública.

Per què ho tenen només metges?

Fent un greuge comparatiu cap a la nostra professió el II Acord de condicions laborals de l'Institut Català de la Salut reconeix la possibilitat de sol·licitar el complement als metges que compleixin certes condicions.

Què puc fer?

SATSE Catalunya ha encetat una campanya i t'ajudarem a fer la sol·licitud telemàtica. Si l'ICS et denega la percepció del complement (què és el més probable) t'acompanyarem fins al final del procés fent un recurs i una demanda, si s'escau. Com afiliat/afiliada, els nostres advocats t'ho gestionaran de forma completament gratuïta.

Per què ara?

SATSE Catalunya ha ajudat des de l'any 2009 als seus afiliats i afiliades a reclamar aquesta percepció. Tot i que, de moment, només existeix una sentència favorable, t'animem que reclamis aquesta percepció, ja que considerem que és el moment de fer pressió per aconseguir-ho. A la mesa de negociació del III Acord, s'està treballant per pactar un complement que compensi a les infermeres i llevadores la seva dedicació única a la sanitat pública, i per això necessitem enviar un missatge col·lectiu a l'Administració.

Per on he de començar?

Posa't en contacte amb el teu delegat o delegada de centre perquè t'acompanyi en tot el procés.

Em costarà diners?

No. Si ets afiliat o afiliada de SATSE Catalunya tens a la teva disposició l'ajuda dels nostres delegats i l'acompanyament de la nostra assessoria jurídica de forma TOTALMENT GRATUÏTA.

Les infermeres  i llevadores no tolerarem la discriminació!