Laboral

Denuncien necessitats de millora en l’ampliació de les Urgències de l’Hospital Verge de la Cinta

Les delegades del Sindicat d’Infermeria SATSE a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa han reclamat millores a l’ampliació del servei d’urgències del centre. A més reclamen dignificar i ampliar les consultes externes, on “no hi ha espai per a dur-les a terme amb la discreció i humanitat que mereixen els pacients”.

El servei d’urgències de l’Hospital Verge de la Cinta ha estat ampliat,  unes obres que usuaris i professionals han patit per a millorar les infraestructures. Un cop s’ha posat fi a les diferents fases del projecte, els professionals s’han trobat amb uns espais que tenen deficiències .“De vegades  timbres que no funcionen, portes corredisses que  es despengen, sòcol del terra trencat,sembla que estigui tot a mig fer” expliquen. 
Les  infermeres i infermers també protesten per l’organització de l’espai que obliga a fer recorreguts molt més grans amb un augment de càrregues de treball. “No tenim les coses a mà i això, en un servei d’urgències és de vital importància” afirmen. 

Consultes externes

Les delegades de SATSE Tortosa també demanen millores en els espais d'algunes consultes externes on "no es pot oferir la intimitat que mereix l'usuari"