Hemeroteca

SATSE Catalunya denuncia: “bones paraules però cap canvi real en la inseguretat i insalubritat del pàrquing de Bellvitge”

Després de mesos reunint-se amb l’Ajuntament i la Direcció de l’Hospital, el Sindicat assegura que “encara no s’ha posat fil a l’agulla”. Com a mesura de pressió, el Sindicat es reunirà amb l’oposició, per tal de buscar més suport al Ple del consistori.

La secció sindical de SATSE a l’Hospital de Bellvitge es reunirà amb l’oposició a l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat. L’objectiu és buscar suport per a que el Ple del consistori prengui mesures per adequar el terreny que serveix de lloc d’estacionament als treballadors de l’Hospital, el pàrquing AP-5. La zona té greus problemes d’il·luminació, insalubritat i inseguretat que SATSE ja fa més d’un any havia denunciat. “Vam veure una bona resposta per part de l’Ajuntament i de la Direcció del centre, que van prometre millores com ara la delimitació de l’espai o la il·luminació, però 12 mesos desprès encara no s’ha fet res” protesten.

SATSE explica que un hospital de tercer nivell, com ara Bellvitge o Vall d’Hebron, té activitat els set dies de la setmana i les 24 hores. “És una autèntica ciutat en la que treballen més de 5 mil  persones que diàriament van i venen de la seva feina. Això significa que organitzar una mobilitat segura és responsabilitat tant de la direcció com de les administracions públiques” argumenten des del Sindicat.” asseguren des de SATSE. 

La zona d’aparcament

L’Organització explica que la zona “no està vigilada, no té una il·luminació adequada i sovint ens trobem que els nostres cotxes han patit destrosses o furts”. El Sindicat denúncia la inseguretat per a les persones que, degut a la naturalesa de la seva feina, acaben o comencen el torn quan ja és fosc.  La insalubritat també és un problema, ja que el descampat on s’estacionen els vehicles no té un servei de neteja periòdic i no té desaigües. “Quan plou fa desnivell tot cap a la dreta, fins que l’aigua s’estanca i provoca que els cotxes quedin atrapats.” expliquen.

“Cal donar un pas endavant per la seguretat dels nostres professionals. No és de rebut que quan surts de la teva feina no sàpigues el que et trobaràs. Si el teu cotxe haurà patit un robatori o no podràs emportar-te’l cap a casa” asseguren.