Laboral

Publicades les noves taules salarials del III Acord de l’ICS

El Sindicat d’Infermeria SATSE Catalunya no havia signat fins divendres passat perquè les taules contenien errors que “eren de primordial necessitat esmenar”. SATSE Catalunya avisa a infermeres i infermers, fisioterapeutes i llevadores que l’ICS s’ha compromès a reflectir les millores pactades a la nòmina de Febrer.

Ja son publicades al DOGC les noves taules salarials del III Acord de  l’Institut Català de la Salut, que es van signar divendres passat, 19 de Gener. Durant la reunió el Sindicat d’Infermeria SATSE Catalunya va reclamar “celeritat” a l’Institut Català de la Salut perquè apliqui els canvis deguts i ha rebut el compromís de l’entitat d’actualitzar les nòmines el proper mes de Febrer.

Des de SATSE Catalunya recorden a infermeres, infermers, fisioterapeutes i llevadores que l’Organització sindical està a la seva disposició perquè  puguin consultar qualsevol dubte que els hi sorgeixi. 

Seguiment i fiscalització

El Sindicat d’Infermeria SATSE Catalunya també ha recordat que l’organització sindical infermera continuarà fiscalitzant la correcta aplicació del pacte des de la Mesa de Seguiment. “El fet de ser signants d’aquest Acord possibilita estar present en aquest fòrum que és on exercirem la màxima pressió perquè s’apliqui el text per beneficiar al màxim al nostre col·lectiu” sentència SATSE Catalunya.