Laboral

SATSE Catalunya afirma "gràcies a la signatura prèvia a la davallada pressupostària, hem assegurat les millores del III Acord"

L' Institut Català de la Salut (ICS) ha comunicat que els seus treballadors cobraran el 80% de les millores salarials signades al III er Acord de condicions laborals de l'ICS.

L’Institut Català de la Salut havia avisat que aquest mes d’abril no es cobrarien la totalitat de les millores i SATSE Catalunya afirma que “és inaceptable la demora, tenint en compte que és un deute amb els seus treballadors”. 

Signatura a temps

Així i tot, SATSE Catalunya ha volgut posar en relleu el fet que la signatura del III Acord a finals de l’any passat ha permès que " infermeres, infermers, llevadores, llevadors i fisioterapeutes, ens assegurem un augment salarial que no hagués estat possible si s'hagués demorat i haguessim entrat en la situació d’incertesa pressupostària actual".

SATSE Catalunya vol posar en relleu que "s'ha actuat ràpidament, garantit el màxim guany pel nostre col·lectiu que ara, independentment de la inseguretat pressupostària, té un salari actualitzat i no enquistat en condicions de fa més d'una dècada".

“Tots aquells sindicats que feien crítiques buides de contingut desprès de la signatura de l’Acord hauran de retractar-se al rebre les seves nòmines” afirmen desde SATSE Catalunya. 


Volem el 100% ja!

La lluita de SATSE Catalunya "no s'ha quedat, ni es quedarà, a la signatura d'un text" i afirmen que porten mesos "insistint" a l'ICS perquè faci efectives les millores salarials.

"Dit això, estarem pendents que les nòmines incloguin tot allò que s'ha promès i que, en la màxima brevetat, s'aboni el deute complet, sense excuses".