Desenvolupament professional

Canvis i correccions relatius a l'EIR

Els canvis tenen relació amb errors aritmètics advertits en els factors de correcció.
Enfermeras en el examen EIR

Estudiantes realizando una prueba

El Ministeri de Sanitat ha corregit un error de l'Ordre publicada el mes d'agost en la qual es detallava la manera d'avaluar tant la prova dels aspirants al EIR, com el seu expedient acadèmic previ.

Es corregeix així la manera de calcular el factor de correcció en l'avaluació de la puntuació dels exercicis, de manera que una vegada que s'obtingui la mitjana aritmètica del 10% de les màximes valoracions particulars, a la qual se li assignarà 90 punts, es calcularà aquest factor de correcció dividint aquests 90 punts per la mitjana aritmètica anteriorment citada.

Els factors seran propis de cada titulació i es publicaran més endavant en la pàgina web del Ministeri.

El mateix ocorre amb el factor de correcció en avaluar els expedients acadèmics. De tots els expedients acadèmics de les persones que hagin superat la puntuació mínima de la prova es trobarà la mitjana aritmètica del 10% dels millors a la qual li correspondran 10 punts, calculant un factor de correcció dividint aquests 10 punts per la mitjana aritmètica.


Noves instruccions per al EIR


A més, el Ministeri ha modificat la part final de les instruccions que apareixien en la seva pàgina web. Ara es detalla que les diferents versions dels quaderns d'examen es publicaran en la Web del Ministeri de Sanitat al tancament de l'última taula d'examen, a partir de les 0.00 hores del dia 21 de gener de 2024, i no del 22 de gener com es va informar en un primer moment.

El Ministeri ha anunciat importants millores de la plataforma SIMULE, de les quals encara no ha informat, que se suposa permetran estimar amb més certesa les probabilitats d'obtenció d'una plaça per part dels aspirants.