Laboral

SATSE Lleida demana posar fil a l’agulla al nou edifici de salut mental de l’Hospital Santa Maria

La recent modificació puntual del Pla d’Ordenació Urbana possibilitarà utilitzar el solar a la vora del centre, pel que el Sindicat d’Infermeria demana fer del projecte una realitat.

Delegats i delegades de SATSE a l’Hospital Santa Maria de Lleida porten temps reivindicant un espai digne pels serveis de salut mental. “Hi ha més demanda del que l’espai actual pot assumir i per això els serveis de salut mental es troben disseminats pel centre” afirmen. 


Això, segons la secció sindical, redunda en la qualitat de l’assistència del pacient, dificulta el treball dels professionals sanitaris i empitjora l’eficiència. “Portem massa temps en aquesta situació i ara que es podrà utilitzar l’espai proper al centre, cal no perdre més temps” afirmen.


Instal·lacions adequades


Per poder donar una bona assistència la infraestructura és molt important, per això, SATSE Lleida ha reivindicat i lluitat millores en aquest centre en diverses ocasions.

En concret, l’any passat, ja es va dirigir a Inspecció de Treball per denunciar l’estat de les urgències de salut mental on es treballava en unes condicions que consideraven “deplorables”.  Va ser després de que SATSE plantegés la denúncia que Direcció va decidir realitzar la necessària ampliació del servei.