Hemeroteca

SATSE Catalunya ofereix un taller sobre tècniques en fisioteràpia basades en neurones mirall

Si ets fisioterapeuta afiliat o afiliada a SATSE Catalunya o estudies fisioteràpia, tens l'oportunitat d'assistir al nostre proper taller de fisioteràpia gratuït, que es durà a terme el 6 de maig.

El taller està dissenyat específicament per fisioterapeutes interessats en aprendre tècniques basades en neurones mirall i la seva aplicació en la pràctica clínica. En una sessió interactiva i dinàmica, els participants tindran l'oportunitat d'aprendre tot sobre la fisiologia del moviment, la implicació de les neurones mirall en el moviment i el dolor neuropàtic i del pacient amputat.

A més, el taller inclourà una part pràctica sobre la valoració de la capacitat de generar imatge motora en el o la pacient i el treball de les diferents estratègies d'evocació. Els i les participants també aprendran com aplicar les diferents tècniques en la generació de programes per a la rehabilitació motora i el maneig del dolor.

Aquest taller és completament gratuït per afiliats i afiliades a SATSE Catalunya i alumnat de fisioteràpia, i és una oportunitat única per millorar habilitats i coneixements en fisioteràpia. En finalitzar el taller, els i les participants tindran l'oportunitat de realitzar un test d'habilitat i qüestionari de valoració per mesurar el seu nivell d'aprenentatge.

Per participar en aquesta trobada només cal fer la inscripció en aquest enllaç

Fisio neuronas espejo