Laboral

SATSE Catalunya diu “prou divisió” en reacció a l’actitud de l’IAS

El Sindicat d’Infermeria, junt a la resta d’organitzacions sindicals dels Comitès d’Empresa de l’Hospital Santa Caterina i la Xarxa de Salut Mental, participen en aturades horàries que començat aquest dilluns.
Delegada de SATSE Catalunya habla con los medios de comunicación

Delegada de SATSE Catalunya habla con los medios de comunicación.

“Si ens intenten dividir, nosaltres respondrem” ha assegurat aquest matí la responsable del Sindicat d’Infermeria SATSE durant la concentració que ha tingut lloc davant de les portes de l’Hospital de Santa Caterina. Els organitzadors han atès a la premsa per explicar les raons de la vaga de personal que ha començat avui i que es repetirà tots els dies d’aquesta setmana de les nou a les onze del matí i de les quatres a les sis.

La convocatòria, feta pels Comitès d’Empresa de l’Hospital Santa Caterina i la Xarxa de Salut Mental, ha sorgit desprès de que les negociacions amb la Direcció s’hagin aturat i que aquesta estigui actuant d’una forma “irresponsable i bel·ligerant” i amb “opacitat”.  Els sindicats del Comitè d’Empresa han llegit un comunicat en el que expliquen les raons per la vaga.

Professionals que donen el 100% per la salut de la població i mereixen unes condicions dignes

El Sindicat SATSE Catalunya també s’ha dirigit a la ciutadania, a la que ha demanat comprensió i suport cap a uns professionals que “donen el 100% per la salut de la població i mereixen unes condicions dignes”.

L’aturada es repetirà durant dues hores per la tarda i de nou cada dia de la setmana, fins divendres. El sindicat, junt a les altres formacions dels dos Comitès d’Empresa, ha anunciat que si no rep una resposta positiva de la direcció continuaran amb les aturades tots els dimarts de forma indefinida. “No pararem fins que se’ns escolti” ha sentenciat la delegada.