Título

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Título

Título
Avui, vuit de març, Dia Internacional de la Dona, ens concentrem per a reivindicar el que és just. Nosaltres, les infermeres, no podem continuar sent discriminades en el nostre àmbit laboral. 

Som aquí per a exigir respecte professional, per a dir que estem fartes i que ens neguem a conformar-nos durant més temps amb aquesta situació. Exigim un canvi estructural que ens valori i reconegui la nostra aportació vital a la sanitat. No acceptem que el nostre esforç i dedicació siguin menyspreats.

Les infermeres som la gran força laboral de la sanitat pública i cada dia ens veiem obligades a enfrontem a la temporalitat, la inestabilitat, a la sobrecàrrega laboral, a la càrrega emocional, però sobretot hem de conviure amb la falta de reconeixement al nostre treball.

És hora d'alçar la veu, d'ocupar els espais que ens corresponen. Reclamem UNA NOVA CLASSIFICACIÓ d'acord amb l'ordenació actual dels títols universitaris, el desenvolupament competencial experimentat per la nostra professió i amb l'evolució social.

Exigim un tracte equitatiu amb altres professions d'igual nivell, que ens permeti oportunitats de creixement professional, el reconeixement de les nostres habilitats, coneixements i capacitat de lideratge, la participació en la presa de decisions i, per descomptat, una retribució salarial justa.
És clar el desinterès que tant aquest govern com uns altres han mostrat a resoldre aquesta situació, perpetuada per la infravaloració i falta de reconeixement històrica de les cures i, per tant, de la nostra professió. Una professió que sofreix la discriminació i l'oblit, en part, a causa de la seva majoria femenina, en part, al seu indestructible compromís.

És fàcil sentir-se frustrades i desvalorades per la falta de suport institucional, però avui hem decidit unir-nos per a dir que estem fartes. Fartes d'excuses, fartes de barreres, fartes de sostres de cristall, fartes d'estereotips, fartes de ser discriminades. 

Exigim que es reconeguin els nostres drets i se'ns tracti amb el respecte i la dignitat que mereixem. Exigim que els nostres polítics deixin de tirar pilotes fos i es posin a la feina. Exigim al president del Govern, Pedro Sánchez, que coordini els diferents ministeris per a acabar amb una llei que ens discrimina. 

Fartes de paraules i de compromisos incomplerts. Fartes d'esperar. És hora d'actuar, és hora d'UNA CLASSIFICACIÓ PROFESSIONAL JUSTA.