Empleo

Oposiciones de estabilización: publicado en el DOGC la resolución por la que se adjudican plazas básicas d diversas categorías

S'ha publicat al DOGC la Resolució per la qual s'adjudiquen places bàsiques de diverses categories de personal estatutari, mitjançant el sistema de concurs de mèrits excepcional, de la convocatòria dels processos selectius d'estabilització de l'Institut Català de la Salut (codi d'identificació de la convocatòria 100).

El dia 28 de juny s'ha publicat al DOGC la Resolució SLT/2300/2024 de 20 de juny, per la qual s'adjudique places bàsiques de diverses categoríes, entre les que es troba infermeria

Consultar la resolució

La resolució, adjudica les places vacants de les categories que es relacionen a l'annex 1, pel sistema de concurs de mèrits excepcional (fase1), d'acord amb la relació que figura a l'annex 2 (pots consultar la resolució aquí).

Consulta al teu delegat o delegada

Si tens qualsevol dubte recorda que els teus delegats de SATSE Catalunya estaran a la teva disposició al teu centre. També pots contactar amb la teva seu provincial on resoldrem els teus dubtes.