Qui som

El Sindicat d’Infermeria SATSE Catalunya forma part d'una organització d'àmbit estatal. Des de la seva constitució en 1979, el SINDICAT D'INFERMERIA, SATSE, lluita pels drets dels professionals d'Infermeria i Fisioteràpia, i treballa dia a dia pel desenvolupament de la professió.

Al llarg d'aquests més de 30 anys de lluita, SATSE s'ha posicionat com el sindicat amb major implantació en el sector sanitari, caracteritzant-se per la defensa de la professió i dels qui l'exerceixen. En l'actualitat, gairebé 100.000 professionals d'Infermeria i Fisioteràpia integren l'organització.
A més, s'ha convertit en la veu dels professionals en tots els àmbits de negociació, treballant per defensar i garantir els drets dels infermers i fisioterapeutes, oferint-los el suport informatiu, jurídic, formatiu i sindical que puguin necessitar.
Les finalitats del Sindicat d'Infermeria SATSE són:

  • Representar i defensar als seus afiliats i afiliades i els interessos de la Infermeria davant els organismes públics i privats, persones físiques i jurídiques i davant qualsevol altra institució.
  • Promoure, coordinar i col·laborar en qualsevol acció dirigida a estudiar i resoldre els problemes que es relacionin amb un millor coneixement i professionalització de la Infermeria, amb vista a millorar l'organització i prestacions de l'assistència sanitària.
  • Organitzar i promoure activitats i serveis d'interès per al Sindicat i els seus afiliats i afiliades, per si mateix o mitjançant concert o acords amb tercers.