Què oferim

El Sindicat d'Infermeria SATSE, com a organització sindical, representa i defensa als professionals d'Infermeria i Fisioteràpia en la seva vida laboral, proposant i negociant alternatives que millorin les seves condicions laborals. Com a sindicat professional, treballa pel desenvolupament de la professió, així com per la visibilització i el reconeixement en la societat. I a més, com a organització sindical moderna, vol donar resposta a les necessitats dels/as afiliats/as en diferents aspectes de la seva vida diària, oferint nombrosos avantatges i serveis.

Sempre al teu costat

  • SATSE està prop dels seus afiliats, als quals ofereix atenció personalitzada, assessorament i col·laboració en aquells aspectes relacionats amb la professió a través dels seus delegats als centres de treball.

Et formem amb FUDEN

  • A través de la Fundació per al Desenvolupament de la Infermeria (FUDEN), SATSE ofereix als seus afiliats nombroses activitats de formació gratuïtes i unes altres amb importants descomptes.

T'ajudem a treballar

  • SATSE aposta per l'ocupació i compta amb un espai específic on els seus afiliats podran accedir, en exclusiva, a ofertes laborals específiques als centres sanitaris públics, concertats i privats de tot el país i de l'estranger.

Viu El Club SATSE

  • Viu El Club Satse és un nou espai perquè els nostres afiliats i els seus familiars gaudeixin de plans d'oci i temps lliure, més serveis i avantatges en condicions exclusives.