Tenim el teu postgrau. Matricula't ja a www.fuden.es

03 juliol 2019

La Fundació per al Desenvolupament de la Infermeria, FUDEN, ha obert la inscripció per a què puguis matricular-te en el teu postgrau: una formació dissenyada en exclusiva per a tu on s'aborden diverses àrees de capacitació professional d'infermers i fisioterapeutes.

valoración
  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Fes el teu comentari

La formació de FUDEN està dissenyada tenint en compte diversos punts de vista, diferents però complementaris: les necessitats del professional infermer o del fisioterapeuta, les demandes de cures de la població, l'entorn en el qual es presenten i en el qual es reben les cures, prestant especial atenció als avanços científics i tecnològics que apareixen, de manera constant, en les diferents àrees de capacitació en les quals es desenvolupen aquests postgraus.

Tots els experts universitaris de FUDEN compten amb un fort component en línia, que permet compaginar la formació amb la vida personal i professional. S'ofereixen vídeo classes que s'imparteixen sota la tecnologia BBB (Big Blue Button), hi ha temaris disponibles actualitzats de manera constant, tests i proves de coneixements, casos pràctics i divers material audiovisual clau per a la formació i la fixació de continguts.

Cadascun dels experts inclou pràctiques i seminaris presencials que permeten posar en pràctica els continguts teòrics impartits a través del Campus Virtual. La línia de treball universitària parteix de la idea de l'aprenentatge experimental en grups reduïts d'alumnes. Per aquest motiu, les formacions universitàries de FUDEN compten amb una forta part pràctica que es realitza en entorns reals: Unitats de Vigilància intensiva (UCIS), centres hospitalaris d'Espanya i França, col·legis o entorns avançats de simulació clínica, són alguns dels escenaris en els quals es desenvolupen les pràctiques.

Aconsegueix la teva plaça en www.fuden.es 

A destacar

  • Programa del Postgraus FUDEN 2019

    03 juliol 2019 - 6,10 MB Descargar

Afegeix els teus comentaris

Has d'estar identificat per pujar comentaris

Comentaris (0)

No hi ha cap comentari