SATSE protesta davant les declaracions de Comín

23 gener 2017

El Sindicat d’Infermeria de Catalunya ha enviat avui un comunicat obert dirigit al Conseller de Salut Toni Comín, on critica les declaracions fetes pel polític al diari El Periódico (El Periódico 21/01/2017).  Segons l’Organització, el polític utilitza “l’habitual excusa de la classe política”  culpant a usuaris i professionals del problema estructural de la saturació d’urgències.

valoración
  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Fes el teu comentari

Segons el Sindicat, el problema de la saturació dels serveis d’urgències hospitalàries s’hauria d’adreçar fent “pedagogia entre la població i dotant veritablement de mitjans personals i materials als centres d’urgències de primària. Així com tornant a obrir les plantes d’hospitals i els CAPs tancats arran de l’eterna disculpa de la crisi econòmica”.

Culpa a les infermeres  

“Les infermeres ens hem quedat bocabadades amb la part de l’entrevista en la qual ens acusa directament de tenir als pacients als passadissos perquè així estem més tranquil·les” expliquen des de SATSE. Amb indignació el Sindicat afirma que “estem fartes de no poder fer la nostra feina amb les condicions que voldríem i seríem desitjables”.

Adjunt trobareu el comunicat.

A destacar

  • 20170123_Comunicat en resposta al Conseller Comín

    23 gener 2017 - 98,99 kB Descargar

Afegeix els teus comentaris

Has d'estar identificat per pujar comentaris

Comentaris (0)

No hi ha cap comentari