SATSE denúncia el Pacte de selecció temporal de la borsa de treball de l'Institut Català de la Salut

22 octubre 2018

Per un acord adoptat de manera assembleària entre totes les delegades de SATSE a Catalunya, amb un resultat de majoria aclaparant SATSE ha tramitat avui la denúncia del pacte de selecció temporal de la borsa de treball de l'Institut Català de la Salut.

valoración
  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Fes el teu comentari

Aquest pacte datava de l'any 2010 i considerem que, donades les circumstàncies actuals, haurien d'anar cap a un sistema més modernitzat, sense tantes complicacions, que garanteixi la igualtat, la capacitat, el mèrit i la publicitat en les contractacions de l'Institut Català de la Salut, cosa que els eterns problemes informàtics des de fa un any i mig dificulten enormement.

 En aquest sentit estem disposades a arribar a enteses amb d'altres organitzacions sindicals escollides lliurement per les professionals per ser les seves representants i així els hi en comunicat una per una de manera personal.

 Com que es tracta de una qüestió que afecta a totes les professionals quan arribi el moment d'encetar les negociacions per assolir un nou pacte de selecció temporal durem a terme un procés de tres fases:

  1.  S'habilitarà un correu electrònic obert a totes les professionals per tal que puguin fer les seves aportacions i suggeriments sobre com volen que es millori el pacte que reguli els contractes.
  2. Es farà un estudi estadístic sobre totes les propostes que hagin arribat i es determinaran les més adients i demanades per sotmetre-les a votació.
  3. Finalment, es desenvoluparà algun sistema per fer una votació telemàtica oberta a totes les afiliades que triarà les propostes que vosaltres voleu que siguin objecte de negociació i que nosaltres com a representants elegides per vosaltres defensarem.

La idea és que les condicions del pacte de treball les hem de decidir entre totes les que hi treballem.

A destacar

  • 20181022_ Denuncia del Pacte de la Borsa de Treball de l'ICS

    22 octubre 2018 - 1,13 MB Descargar

Afegeix els teus comentaris

Has d'estar identificat per pujar comentaris

Comentaris (0)

No hi ha cap comentari