Les infermeres escolars es reuneixen a Catalunya

24 gener 2018

L'Associació Catalana d'Infermeria i Salut Escolar (ACISE) ha convocat a Barcelona el II Congrés d'Infermeria i Salut Escolar, per als dies 12, 13 i 14 d'abril d'aquest any, amb la col·laboració del Sindicat d'Infermeria SATSE Catalunya. L'any passat, l'organització va ser finalista d'un dels guardons que atorga la revista Enfermería en Desarrollo, en concret el premi ViveSoy. El treball presentat per la presidenta d’ACISE, Engràcia Soler, consistia en un programa d'educació i promoció per a la salut a les escoles i instituts. El proper Congrés de l'organització presentarà a la infermera escolar com un “actiu per a la salut dins i fora de l'escola”.

valoración
  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Fes el teu comentari

La trobada pretén ser un fòrum en el qual compartir experiències, idees i coneixements per millorar l'atenció a la salut dels alumnes, per la qual cosa està obert a professionals d'infermeria i també a la resta de la comunitat educativa. Això inclou als pedagogs, les famílies, les associacions i també a altres professionals de la salut com poden ser pediatres, fisioterapeutes o psicòlegs.

Termini per a la participació

Les inscripcions per al Congrés es poden realitzar fins al 3 d'abril a la pàgina web d’ACISE. Els treballs, comunicacions orals i pòsters, hauran de ser proposats abans del 15 de març, enviant un resum a l'adreça acise.2015@gmail.com i seguint les normes estipulades a la pàgina de l'associació

Afegeix els teus comentaris

Has d'estar identificat per pujar comentaris

Comentaris (0)

No hi ha cap comentari