Les infermeres de primària s’equiparen a les dels hospitals al SISCAT

30 gener 2019

Aquest passat dilluns el Sindicat d’Infermeria SATSE, junt amb les organitzacions signants del II Conveni Col·lectiu de Treball per al SISCAT, van arribar a un Acord que aplica el compromís de la patronal  d’equiparar a totes les infermeres, siguin de primària, hospitals o sociosanitaris. Així a la nòmina de Gener, les infermeres de primària veuran reconegut que “son professionals d’infermeria d’igual vàlua que les dels centres hospitalaris”, explica SATSE.  

valoración
  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Fes el teu comentari

El Sindicat d’Infermeria ha recordat que “portem 10 anys amb un greuge comparatiu que no s’entén, ja que les infermeres de primària son professionals igual que les altres”. Ara, el plus conveni tindrà el mateix valor que el de les seves companyes, el que per al Sindicat és “un reconeixement necessari de la seva feina”.

Complint compromisos

A finals de Novembre de l’any passat, patronal i sindicats van signar el II Conveni Col·lectiu de treball dels hospitals d'aguts, centres d'atenció primària, centres sociosanitaris i centres de salut mental concertats amb el Servei Català de la Salut en el que s’adquirien una sèrie de compromisos com ara l’equiparació de professionals de primària amb hospitals i un augment salarial igual al de la Funció Pública (del 2’25%).

La comissió negociadora ha arribat a un Acord que fa efectius aquets dos compromisos (quedant pendents els facultatius) durant els dos primers mesos de l’any 2019.

El Sindicat d’Infermeria SATSE assegura que des de la Comissió i el sindicat mateix “es fa un seguiment del compliment d’aquests compromisos”, dels que encara queden qüestions com ara l’abonament d’endarreriments salarials o la recuperació de la jornada.

Per a més informació vegeu la nota informativa sobre la reunió de la Comissió Negociadora. 

A destacar

  • Resum 28 de Gener - Equiparació Infermeria Primaria amb Hospitals

    29 gener 2019 - 218,12 kB Descargar

Afegeix els teus comentaris

Has d'estar identificat per pujar comentaris

Comentaris (0)

No hi ha cap comentari