Ja et pots apuntar als tallers del 3er Congrés Nacional SATSE Catalunya

17 gener 2019

En la tercera edició del Congrés Nacional SATSE Catalunya, els organitzadors han decidit completar l'oferta habitual d'altres anys (ponències, pòsters i treballs) amb una sèrie de tallers pràctics opcionals. Les sessions, que seran gratuïtes tant per afiliats com no afiliats, tindran lloc en el mateix Auditori AXA de Barcelona un dia abans del començament del Congrés, el 26 de Febrer. Les places són limitades, per la qual cosa és imprescindible realitzar la inscripció prèvia abans del 20 de Febrer.  Cada taller està certificat individualment per la Càtedra de la Universitat de Castilla la Mancha.

valoración
  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Fes el teu comentari

El Congrés, que aquest any porta per títol “Pràctica assistencial i recerca: rutes de doble sentit”, pretén brindar una oportunitat als professionals perquè aprofundeixin de la mà d'un expert en un tema específic des d'un punt de vista pràctic i en un grup reduït. S'ofereixen tallers que cobreixen les tres àrees temàtiques (infermeria, fisioteràpia i llevadores) i estan oberts a tots els participants independentment de la seva titulació.

Requisits per a participar:

  • Ser titulat en infermeria o fisioteràpia o estudiant d'alguna d'aquestes disciplines (en cas de ser titulat l'aplicatiu d'inscripció sol·licitarà un PDF amb el vostre títol escanejat)
  • Realitzar la inscripció prèvia al taller al qual es desitja assistir (inscriu-te aquí)
  • Cada professional només podrà participar en dos tallers

La participació en el taller i l'obtenció del diploma d'assistència estan condicionats al compliment dels requisits. En el programa podeu consultar la temàtica de les sessions i els horaris.

A destacar

  • 26 de Febrer 2019 - Programa de tallers paral·lels

    17 gener 2019 - 146,98 kB Descargar

Afegeix els teus comentaris

Has d'estar identificat per pujar comentaris

Comentaris (0)

No hi ha cap comentari