El TS desestima la demanda d'impugnació del conveni del SISCAT

06 octubre 2018

El Tribunal Suprem ha desestimat el recurs de cassació interposat per Metges de Catalunya (MC), FAPIC i CATAC- CST contra la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), que confirmava la validesa del I Conveni col·lectiu del sistema sanitari integral d'utilització pública de Catalunya (SISCAT).

valoración
  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Fes el teu comentari

L'any passat el TSJC ja va desestimar la demanda de conflicte col·lectiu interposada pel sindicat mèdic i ara és l'alt tribunal el que de nou rebutja les pretensions dels demandants.

La vigència del Conveni

Malgrat que la vigència del Conveni i el període de ultraactivitat ja s'haurien extingit, els treballadors del SISCAT segueixen regint-se per aquest text a causa del Pacte signat entre sindicats i patronal per ampliar un any més la pròrroga.

SATSE, al costat dels altres Sindicats de la Mesa Negociadora, han estat treballant per arribar a un pacte des de finals del 2017. Les peticions sindicals giren entorn a la recuperació de les condicions salarials i laborals prèvies a la crisi i l'adopció per als treballadors concertats de les mateixes mesures que s'han pactat en la Mesa de la Funció Pública.

A destacar

  • 20181001 Sentencia del TS sobre el Conveni SISCAT

    01 octubre 2018 - 139,69 kB Descargar

Afegeix els teus comentaris

Has d'estar identificat per pujar comentaris

Comentaris (0)

No hi ha cap comentari