El Sindicat d’Infermeria defensarà un Conveni col·lectiu que millori les condicions de tots els professionals

08 maig 2019

Des de que s’han reobert les negociacions del II Conveni col·lectiu dels centres concertats, SISCAT, ja s’han dut a terme dues reunions de la Mesa Negociadora, en la que hi estan incloses totes les formacions sindicals. 

valoración
  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Fes el teu comentari

Aquesta nova negociació ha estat la condició posada per SATSE, CCOO i UGT per tal d’ajornar la vaga que varen convocar a principis d’abril. L’aturada havia estat convocada per protestar contra un pacte paral·lel signat entre Metges de Catalunya i les patronals, que beneficiava només al col·lectiu de facultatius.

“El que ara es pretén és incloure aquest pacte al Conveni, però d’una manera en la que beneficiï a tots els professionals i no només als metges” expliquen des de SATSE. Els representants d’infermeria asseguren que només signaran un text “finalista” que reculli “les reivindicacions de tots els treballadors”. “Aquesta nova oportunitat de negociar ha d’estar dirigida a temes tant importants com millorar el temps de formació, reconèixer el temps de solapament o mantenir les retribucions de qualsevol professional que estigui en situació d’embaràs” expliquen des del Sindicat.

Adjunt trobareu la nota informativa que s’ha difós entre els treballadors, relativa a la consecució de les negociacions.

A destacar

  • 20190508 Nota Informativa Negociacions SISCAT

    08 maig 2019 - 163,85 kB Descargar

Afegeix els teus comentaris

Has d'estar identificat per pujar comentaris

Comentaris (0)

No hi ha cap comentari