Notícies

Aquesta secció està dedicada a tots els infermers i infermeres que es volen mantenir informats sobre l'actualitat del món sanitari. Periòdicament publicarem les notícies que considerem més destacades i donem punts de vista sobre l'actualitat. No oblidis visitar-la amb regularitat.

Cerca de notícies
Estás viendo de la 1 a la 4 de 886 registros
 • 19 juny 2019

  Suport ciutadà i professional generalitzat a la Llei de Seguretat del Pacient a Catalunya

  El Sindicat d'Infermeria, SATSE, ha tornat a sortir al carrer a Catalunya amb l'objectiu de continuar recaptant les 500.000 signatures necessàries perquè la Llei de Seguretat del Pacient que està impulsant, a través d'una Iniciativa Legislativa Popular, sigui debatuda i aprovada en el Congrés dels Diputats en els pròxims mesos.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 17 juny 2019

  “Ha augmentat el número de places EIR a Cataluña, però segueix sent totalment insuficient” diu SATSE

  Arrel de la presentació de les places de Formació Sanitària Especialitzada a Catalunya, el Sindicat d’Infermeria SATSE ha volgut aclarir que “tot i que l’augment de places ha estat significatiu (199 places, un 12,4% respecte l’any passat) les places segueixen sent totalment insuficients per a les necessitats catalanes”.  El Sindicat ha explicat que “cal possibilitar que els nostres professionals joves s’especialitzin, però també cal reconèixer aquest esforç quan s’arribi al món laboral”. És per això que SATSE demana que els infermers amb especialitat tinguin un lloc de treball on la seva formació “estigui reconeguda i degudament remunerada”.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 14 juny 2019

  Suspesa la vaga a la sanitat concertada

  Avui, els sindicats convocants de la vaga a tots els centres de treball que apliquen el II Conveni SISCAT han comunicat al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies la suspensió de la vaga, prevista per al 18, 19 i 20 de juny, per tal de no afectar al judici del dia 26 de juny interposat pels sindicats contra les patronals del sector, que han negociat aspectes fora de conveni.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 05 juny 2019

  Les infermeres del SISCAT reivindiquen el temps de feina no assistencial com a part de la seva jornada

  El Sindicat d’Infermeria de Catalunya ha denunciat avui que les patronals del SISCAT estan implantant un greuge comparatiu entre els seus professionals sanitaris. Mentre que al col·lectiu mèdic se’ls hi ha reconegut a través d’un pacte extraconventual l’activitat no assistencial com a part de la seva jornada a les infermeres se’ls hi està negant. “Ens referim a activitats formatives o d’equip que són intrínseques a la nostra feina, on la coordinació dels professionals i  l’actualització en coneixements i tècniques és imprescindible” explica la Responsable de SATSE al SISCAT, Xesca Martín.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Estás viendo de la 1 a la 4 de 886 registros