Les infermeres catalanes es mouen per la salut de la població

09 maig 2014

El Dia Internacional de la Infermeria, convidem a les infermeres catalanes a donar visibilitat a la nostra professió identificant-se amb  “Sóc Infermera” o “Sóc Infermer”. Aquesta és la primera acció que encetarà una setmana dedicada a la Infermeria a Catalunya. El dia 14 de maig la Fira de les cures arribarà a Tarragona i els dies consecutius visitarà totes les capitals catalanes amb diferents activitats informatives i formatives.

 

valoración
  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Fes el teu comentariLa Fira de les Cures, que forma part de la campanya “Sóc Infermera. Ens movem per la teva salut”, organitzada pel Sindicat d'Infermeria SATSE  i  la Fundació per al Desenvolupament de la Infermeria FUDEN, amb motiu del Dia Internacional de la Infermeria.

Una fira oberta a tots

La Fira de les Cures, és itinerant i consta d’un autobús i dues carpes que s’instal·laran en  llocs cèntrics de cada ciutat. Els veïns i veïnes estan convidats a participar en a les diverses activitats previstes com són tallers de nutrició, reanimació cardiopulmonar (RCP), tabaquisme o salut sexual. Els nens tindran el seu espai amb un contacontes i altres activitats lúdiques.  A més, l'autobús albergarà una exposició que reflecteix part de les aportacions que fan les infermeres a cura de la salut; es lliurarà material informatiu i es podran veure  vídeos amb consells de salut i informació sobre el treball de la Infermeria.  A més, s’ha comptat amb la col·laboració de la Creu Roja, que desplaçarà una ambulància que podrà ser visitada pels assistents.

Maig 12 : Dia Mundial de la Infermeria Identifica't com a infermera

Maig 14 : Fira de les cures (autobús "Ens movem per la teva salut") a Tarragona (Plaça Verdaguer) de 10 a 14 h. i de 16 a 18 h.

Maig 15: Fira de les cures (autobús "Ens movem per la teva salut") a Barcelona (Moll de la Fusta, entre Moll Bosch i Alsina i la Rambla de Mar) de 10 a 18h.

Maig 16: Fira de les cures (autobús "Ens movem per la teva salut") a Girona (Passatge Emili Blanch) de 10 a 18 h.

Maig 17: Fira de les cures (autobús "Ens movem per la teva salut") a LLeida (Rambla Francesc Macià, 31) de 10 - 17 h.

Afegeix els teus comentaris

Has d'estar identificat per pujar comentaris

Comentaris (0)

No hi ha cap comentari