26 de novembre, nova prova de Familiar i Comunitària

21 setembre 2022
Examen online

Tots els detalls sobre la data, hora i lloc de celebració de l'examen es comunicaran i confirmaran mitjançant una nova Resolució en el BOE

valoración
  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Fes el teu comentari

El Ministeri d'Universitats ha informat que la data prevista per a celebrar la segona prova objectiva per a l'accés excepcional al Títol d'especialista en Infermeria Familiar i Comunitària és el pròxim 26 de novembre.
No obstant això, tots els detalls sobre la data, hora i lloc de celebració de l'examen es comunicaran i confirmaran mitjançant una nova Resolució en el BOE i nota informativa a través de la pàgina web del Ministeri d'Universitats
La prova es realitzarà en format virtual a través de la plataforma AvEx de la Universitat Nacional d'Educació a Distància (UNED). Les preguntes, igual que en proves objectives anteriors, versaran sobre l'especialitat d'Infermeria Familiar i Comunitària recollides en el programa formatiu vigent de l'esmentada especialitat, sent elaborades per especialistes en aquesta.
El Ministeri d'Universitats informa també que s'obrirà un nou termini d'inscripció per a la participació en la segona convocatòria dels aspirants admesos a la prova objectiva que no es van inscriure per a la primera prova, en una nova plataforma d'inscripció.
Amb data 11 de desembre de 2021, es va celebrar la primera prova objectiva per a l'accés excepcional al Títol d'especialista en Infermeria Familiar i Comunitària, segons el que s'estableix en la disposició transitòria segona del Reial decret 450/2005, de 22 d'abril. De 31.118 aspirants admesos, es van presentar un total de 18.288 professionals.

Afegeix els teus comentaris

Has d'estar identificat per pujar comentaris

Comentaris (0)

No hi ha cap comentari