26 de novembre, nova prova de Familiar i Comunitària

28 setembre 2022
Examen online

Igual que la vegada anterior, la modalitat d'examen serà virtual en la plataforma AVEX de la UNED amb 100 preguntes més 10 de reserva i 5 casos clínics amb 5 preguntes cadascun.

valoración
  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Fes el teu comentari

Les gestions de SATSE han obtingut els seus fruits. Tal com vam anticipar el passat 21 de setembre, el Ministeri d'Universitats ha confirmat, mitjançant una nova Resolució en el BOE, que el pròxim 26 de novembre se celebrarà la segona prova objectiva per a l'accés excepcional al Títol d'especialista en Infermeria Familiar i Comunitària.

Queda pendent de publicació  l'hora que s'assigna a cada aspirant per a realitzar l'exercici, però es confirma que, igual que la vegada anterior, la modalitat d'examen serà virtual en la plataforma AVEX de la UNED amb 100 preguntes més 10 de reserva i 5 casos clínics amb 5 preguntes cadascun.

Els aspirants inscrits en la primera convocatòria no hauran de repetir el procés d'inscripció, encara que és important recordar que sí que existirà una fase de demostració prèvia de la plataforma perquè els aspirants puguin familiaritzar-se amb ella.

La prova tindrà una durada de 3 hores i es qualificarà sobre una puntuació total de 200 punts, sent necessari almenys 40 punts en cadascuna de les parts per a poder fer la mitjana i 100 punts entre totes dues parts per a qualificar a l'aspirant com apte.

Una vegada realitzat l'examen, durant els 5 dies hàbils següents es publicaran les plantilles provisionals donant un termini de 3 dies naturals des de la seva publicació per a poder fer les impugnacions corresponents.

Per a informació addicional sobre la convocatòria, la inscripció, o en el seu cas, incidències tècniques per al servei d'inscripció o un altre tipus d'al·legacions relacionades amb la prova, els aspirants podran dirigir-se a l'adreça de correu electrònic: alegaciones.enfermeriafyc@universidades.gob.es.

A destacar

  • 26 de Novembre, nova Prova Familiar i Comunitària

    28 octubre 2022 - 365,87 kB Descargar

Afegeix els teus comentaris

Has d'estar identificat per pujar comentaris

Comentaris (0)

No hi ha cap comentari