Afiliació

Benvingut a l'espai per a l'Afiliació al Sindicat d'Infermeria SATSE a Catalunya. Aquí trobaràs tota la informació sobre els avantatges i serveis dels quals et pots beneficiar per ser afiliat en aquesta comunitat autònoma. SATSE intenta oferir-te un servei integral que va més enllà de la representació sindical. T'ajudem a formar-te professionalment a través de cursos, jornades i seminaris. També volem que el fet de ser afiliat suposi un avantatge per a tu, pel que realitzem convenis de col·laboració amb empreses perquè realitzin descomptes i ofertes especials presentant el carnet del sindicat.

Uneix-te a SATSE

 • Avantatges

  Ser afiliat al Sindicat d'Infermeria té nombrosos avantatges. Afiliar-se a SATSE significa gaudir d'un ampli catàleg d'activitats i serveis, descomptes, formació, assessoria jurídica, atenció personalitzada i informació sobre temes d'interès: ocupació, convocatòries de les diferents especialitats, legislació, sanitat...

Serveis

 • Serveis que t'oferim

  SATSE Catalunya ofereix als seus afiliats una cartera de serveis que deriven de convenis de col·laboració que el Sindicat realitza amb diverses empreses. Els acords redunden en benefici dels membres de la nostra Organització que obtenen descomptes sobre productes i serveis.

Vive, el club de SATSE

 • El teu club

  VIVE és el Club de SATSE i ho hem creat pensant en tu. Només per ser afiliat ja formes part d'ell. Les noves propostes d'oci i temps lliure ara estan a VIVE. Gaudeix-les!

Formació

 • Forma't amb nosaltres

  SATSE aposta per la formació i posa a la disposició dels seus afiliats nombroses activitats formatives