enfermeria

Hem recollit els testimonis d'infermeres que no son herois, son persones professionals que necessiten drets laborals i treballar amb seguretat. 

 • Més professionals

   2021 serà un any molt dur i necessitarem més infermeres i fisioterapeutes per a lluitar contra la pandèmia del COVID 19.

 • Darreres notícies

  Aquí et pots enterar de les novetats de la professió, explicades per EnfermeríaTV.

 • Ni una menys

  Calen més recursos per lluitar contra la violència masclista, un problema que s'agreuja amb la crisi COVID19.

 • Si et cuides, ens cuides

  El perill no ha acabat, el virus segueix amb nosaltres i encara no hi ha vacuna. Per això, SATSE llança aquesta campanya de sensibilització.

 • Missatge de les infermeres catalanes

  Hem recollit els testimonis d'infermeres que no son herois, son persones professionals que necessiten drets laborals i treballar amb seguretat. 

Actualitat

Día Internacional de laDona 2021

SATSE reclama un major lideratge de les infermeres per a aconseguir una societat amb més salut i benestar

les infermeres han demostrat en la pandèmia de la Covid-19 les seves grans capacitats d'organització, resolució, adaptació a entorns canviants i innovació a la recerca d'una millor atenció i cures als seus pacients.

 

SATSE: Deu accions per a acabar amb el deteriorament progressiu de l'Atenció Primària a Espanya

El Sindicat d'Infermeria prioritza les principals accions que han d'escometre a curt i mitjà termini totes les administracions sanitàries competents, tant a nivell estatal com autonòmic, perquè l'actual crisi de la Covid-19 serveixi de revulsiu per a millorar l'atenció i cures en Atenció Primària.

 

SATSE Catalunya denúncia que el sistema de retribució per la vacunació COVID genera “malestar” entre la professió

Arrel de la ressolució publicada per la Conselleria fa una setmana, el Sindicat ha demanat que s’anul·li la decisió i s’implanti un sistema de retribució per mòduls d’hores, amb un preu unitari, tal com s’ha fet en altres autonomies.  

 

SATSE demana a Sanitat una solució per als aspirants al EIR afectats pel Covid-19

Existeix abundant jurisprudència que avala el dret de l'aspirant a poder realitzar la prova, en condicions d'igualtat, quan existeixi imposibilitat per causes justificades. 

 

SATSE reclama major agilitat i contundència al Govern i CC.AA. davant les agressions a sanitaris

no és de rebut que encara no es coneguin els casos en 2019 i, sobretot, en 2020, de cara a poder adoptar les actuacions necessàries per a acabar amb un greu problema que afecta vuit de cada deu infermeres i infermers al llarg de la seva trajectòria professional.

 

SATSE Catalunya denúncia que els sanitaris encara no poden cuidar dels seus fills en aïllament per la Covid-19

El Sindicat SATSE ja va fer una denúncia a la Inspecció de Treball perquè quan un fill menor ha d'estar en aïllament/quarantena sense ser positiu, els professionals sanitaris no tenen dret a baixa per Incapacitat Temporal i han d'anar a treballar, provocant-se una col·lisió entre les seves obligacions familiars amb…