enfermeria

Aquí et pots enterar de les novetats de la professió, explicades per EnfermeríaTV.

 • Més professionals

   2021 serà un any molt dur i necessitarem més infermeres i fisioterapeutes per a lluitar contra la pandèmia del COVID 19.

 • Darreres notícies

  Aquí et pots enterar de les novetats de la professió, explicades per EnfermeríaTV.

 • Ni una menys

  Calen més recursos per lluitar contra la violència masclista, un problema que s'agreuja amb la crisi COVID19.

 • Si et cuides, ens cuides

  El perill no ha acabat, el virus segueix amb nosaltres i encara no hi ha vacuna. Per això, SATSE llança aquesta campanya de sensibilització.

 • Missatge de les infermeres catalanes

  Hem recollit els testimonis d'infermeres que no son herois, son persones professionals que necessiten drets laborals i treballar amb seguretat. 

Actualitat

 

SATSE reclama major agilitat i contundència al Govern i CC.AA. davant les agressions a sanitaris

no és de rebut que encara no es coneguin els casos en 2019 i, sobretot, en 2020, de cara a poder adoptar les actuacions necessàries per a acabar amb un greu problema que afecta vuit de cada deu infermeres i infermers al llarg de la seva trajectòria professional.

 

SATSE Catalunya denúncia que els sanitaris encara no poden cuidar dels seus fills en aïllament per la Covid-19

El Sindicat SATSE ja va fer una denúncia a la Inspecció de Treball perquè quan un fill menor ha d'estar en aïllament/quarantena sense ser positiu, els professionals sanitaris no tenen dret a baixa per Incapacitat Temporal i han d'anar a treballar, provocant-se una col·lisió entre les seves obligacions familiars amb…

 

“Cal prioritzar, ara més que mai, la lluita contra el càncer i comptar amb suficients infermeres”

SATSE alerta sobre la negativa repercussió que ha tingut en els pacients oncològics el fet de destinar nombrosos recursos humans i materials a la lluita contra el coronavirus durant els últims mesos.

 

Vols saber quins permisos tens per a anar a votar el 14F?

El proper 14 de Febrer són les eleccions catalanes i com elector tens dret a permisos retribuïts per a acudir a les urnes. Aquí t'expliquem quins són.

 

SATSE: “Reconèixer el COVID-19 com a malaltia professional és una millora que beneficiarà a tots”

 El Sindicat d'Infermeria valora positivament que el Govern hagi estat sensible a una reivindicació que l'organització sindical realitza des de l'inici de la pandèmia, 

 

SATSE denuncia els riscos ergonòmics que sofreixen diàriament les infermeres i infermers

Els diferents serveis de riscos laborals no estan assegurant el compliment de les mesures i actuacions contemplades per Llei de Prevenció de Riscos Laborals.