enfermeria

En la seva quarta edició, la trobada ha portat per títol “Explorant el futur de la ciència de les cures”.

Actualitat

 

SATSE denúncia la precarietat de les plantilles d'infermeres en la sanitat privada

Una infermera o infermer pot arriba a tenir més de 25 pacients assignats al torn de matí i més de 30 al de nit. 

 

Els grans beneficis de la sanitat privada exigeixen un increment al salari dels seus treballadors

SATSE ressalta que els substanciosos beneficis de la sanitat privada es fonamenten, d'una banda, en l'elevat cost dels seus tractaments, i, per un altre, en les precàries condicions salarials del seu personal, amb l'excepció dels professionals de Medicina que treballen en els seus centres.

 

30 medidas para mejorar la situación y derechos de los EIR en Catalunya

El Sindicat d'Infermeria trasllada al Conseller Manel Balcells un document amb diferents mesures per a millorar les condicions i drets dels professionals d'Infermeria que realitzen la Formació Sanitària Especialitzada (IIR), ja que sofreixen problemes i deficiències que els perjudiquen durant els dos anys de període formatiu.

 

SATSE diu “prou divisió” en reacció a l’actitud de l’IAS

El Sindicat d’Infermeria, junt a la resta d’organitzacions sindicals dels Comitès d’Empresa de l’Hospital Santa Caterina i la Xarxa de Salut Mental, participen en aturades horàries que començat aquest dilluns.

 

SATSE et recorda els permisos que tens per anar a votar el dia 28M

El DOGC ha publicat l'ORDRE EMT/111/2023, de 9 de maig, per la qual s'estableixen les instruccions necessàries per a la participació dels treballadors i treballadores en les eleccions locals i al Consell General d'Aran del dia 28 de maig de 2023.