Notes de premsa

Notes de premsa i comunicats de SATSE Catalunya.

Cerca de notes de premsa
Estás viendo de la 11 a la 20 de 20 registros
 • El Sindicat d’Infermeria presenta la campanya “Sóc Infermera” que aquest any porta el lema “STOP Retallades. Salvem la Sanitat”

  Durant la roda de premsa de presentació, Sheila Gascón, Secretària de Comunicació de SATSE s’ha posicionat en contra de la proposta del Conseller  Mas-Colell de cobrar cinc euros per dia d’hospitalització. “La foto del futur és la d’una societat malalta que haurà de pagar-se l’atenció sanitària amb els seus propis recursos. Si no volem aquesta foto, hem de lluitar per canviar-la” ha assegurat Gascón.

  03 maig 2012
 • SATSE demana a l’ICS i a les Patronals que no utilitzin a la infermeria per reduir costos i pal·liar els efectes de la crisi

  El sindicat adverteix que les infermeres poden assumir perfectament les tasques assignades, però que són els Col·legis Professionals i el Ministeri de Sanitat els qui han de crear el marc competencial. SATSE porta demanant des del 2008 que l’ICS i Patronals que aclareixin com s’articula la inclusió de l’atenció al malalt agut dins dels objectius d’infermeria (DPO. 

  12 abril 2012
 • SATSE creu que la reforma laboral empitjorarà els serveis sanitaris

  El Sindicat dInfermeria SATSE sha posicionat en contra de la reforma laboral tot i que no és convocant de la vaga. Segons assegura lOrganització “en la nostra professió el dret a vaga és inexistent a la practica, ja que al ser una activitat essencial per la societat, els serveis mínims que ens imposen suposen ampliar l’assistència que es dona habitualment un diumenge. Conclusió: pel que fa a participar en una vaga que sigui efectiva, els infermers catalans estem lligats de mans i de peus”.

  29 març 2012
 • SATSE rebutja que els ciutadans hagin de tornar a pagar per la Sanitat que reben

  El Sindicat d'Infermeria ha rebutjat avui la fórmula del copagament en l'àmbit sanitari, recordant que els usuaris del Sistema Nacional de Salut ja paguen pels serveis que reben a través dels seus impostos, i que existeixen diferents alternatives que millorarien la situació de la nostra Sanitat sense haver de recórrer a cobrar més diners als ciutadans.
   

  15 març 2012
 • SATSE atònit amb la nova proposta de Conveni de Privades

  Desprès de conèixer la proposta de la Patronal per al nou Conveni del Sector Privat a Catalunya, SATSE ha assegurat trobar-se complertament “atònit i sense paraules”. El Sindicat ha afirmat que considera “una manca de respecte per als professionals el voler imposar unes condicions laborals que retrocedeixen  un segle enrere les reivindicacions de la professió infermera”.

  13 març 2012
 • El projecte de pressupost dona carta blanca al Govern per repercutir la seva mala gestió sobre el sou dels seus treballadors

  SATSE, Sindicat d’Infermeria de Catalunya, ha demanat avui als parlamentaris que evitin l’aprovació de l’article 34 del projecte de pressupostos. El Sindicat explica que el text “a més de congelar les retribucions, rebaixar el sou dels funcionaris i empitjorar els serveis públics que reben els ciutadans” a través de l’esmentat article “permet al Govern incidir al sou dels seus treballadors i dels d’entitats concertades, sempre que necessiti finançar qualsevol despesa”.

  14 febrer 2012
 • SATSE reivindica el paper en educació per a la salut de les infermeres i matrones

  L’Organització pensa que “s’han de superar enfocaments morals o ideològics i tenir una actitud més funcional i sostenible pel que fa als serveis sanitaris”. // La Organización piensa que “se deben superar enfoques morales o ideológicos y tener una actitud más funcional y sostenible con respecto a los servicios sanitarios”.

  03 febrer 2012
 • Les infermeres van protestar front al Parlament exigint un pressupost just amb professionals i ciutadans

  Ahir a la tarda la infermeria va mostrar la seva indignació davant de les portes del Parlament i al costat dels altres col·lectius d'empleats públics afectats per les retallades pressupostàries en projecte per al 2012. SATSE explica que “la infermeria està indignada des del punt de vista professional, però també com ciutadans que van a sofrir un augment del que paguen i un descens qualitatiu en l'assistència que reben”.

  22 desembre 2011
 • SATSE Sindicat d'Infermeria demana a la Conselleria que no doni l'esquena a la negociació

  El personal sanitari es va reunir ahir a la plaça Sant Jaume de Barcelona per protestar contra de les retallades en la sanitat pública catalana. Durant la manifestació, la secretària de SATSE Catalunya, Montse Peña, va afirmar que "la gran quantitat de professionals que ens hem reunit avui aquí fa impossible que la Conselleria no escolti el que li estem dient". Peña va afegir que "l'Administració simplement fa declaracions i reunions mediàtiques, però està clar que no està prenent en compte les nostres opinions".

  15 abril 2011
 • SATSE lamenta que la retallada recaigui de nou sobre la plantilla

  L'Organització adverteix que acomiadar personal interí empitjorarà les càrregues de treball. SATSE proposa que els reajustaments pressupostaris es facin reorganitzant el treball i els serveis

  29 març 2011
Estás viendo de la 11 a la 20 de 20 registros