Notes de premsa

Notes de premsa i comunicats de SATSE Catalunya.

Cerca de notes de premsa
Estás viendo de la 1 a la 10 de 23 registros
 • Gran èxit de la campanya “#Stop agressions. Res justifica una agressió”

  Milers de professionals d'Infermeria s'han sumat a la campanya d'informació i sensibilització “#Stop agressions. Res justifica una agressió”.

  10 abril 2018
 • “#Stop agressions. Res justifica una agressió”, nova campanya de SATSE

  El Sindicat d'Infermeria, SATSE, ha llançat una nova campanya d'informació i sensibilització per acabar amb un greu problema que afecta, especialment, als professionals d'Infermeria. Vuit de cada deu infermeres i infermers han sofert al llarg de la seva trajectòria professional una agressió física i/o verbal (cops, empentes, amenaces, insults de tot tipus, vexacions…).

  01 març 2018
 • SATSE reclama que s'evitin els riscos de l'ús de fàrmacs perillosos

  Només en el 47 per cent dels centres sanitaris espanyols existeix un protocol que obligui a la utilització d'un sistema tancat de preparació i administració de medicació perillosa, segons l'Informe de l'Observatori de Bioseguretat.

  19 febrer 2018
 • SATSE denuncia la sexualització de la dona i la infermeria al programa de la nit de Nadal de RTVE

  El Sindicat d'Infermeria, SATSE, ha denunciat la imatge estereotipada i retrograda que l'ens públic Radio Televisió Espanyola va traslladar de la dona que treballa en l'àmbit sanitari en un dels números musicals del seu programa especial de la nit de Nadal, ‘Telepasión 2017’, faltant al respecte a la seva imatge i dignitat professional.

  26 desembre 2017
 • Una tarragonina finalista del premi més prestigiós d’Infermeria a Espanya

  Trenta segons poden semblar poc, però per a les llevadores és la diferència entre el que s’anomena pinçament precoç o tardà del cordó umbilical. Aquest temps permet que sang de la placenta es desplaci fins al nadó, el que té conseqüències per a la salut del nounat. Aleshores, quin és el moment idoni per a fer aquest pinçament? Aquesta és la pregunta que es va fer la Mireia Larrosa, infermera tarragonina i aleshores estudiant de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, al seu treball de fi de grau  “Conseqüències i efectes del pinçament precoç o tardà del cordó umbilical”.

  21 novembre 2016
 • La Mesa Estatal de la Professió Infermera denuncia les irregularitats de la prova objectiva d'Infermeria Geriàtrica

  El Consell General d'Infermeria i el Sindicat d'Infermeria han sol·licitat als Ministeris de Sanitat i Educació una solució immediata i satisfactòria a la injusta situació en la qual s'han vist immersos els professionals que aquest cap de setmana es van enfrontar a la prova. En aquests dies s'han rebut 2.327 queixes i reclamacions d'infermers que es van examinar i se senten enganyats amb els continguts d'una avaluació que excedeix del contingut del programa formatiu de l'especialitat.

  24 octubre 2013 - 18,22 kB Descarregar
 • Subscrit l'acord que millorarà les condicions laborals i professionals dels infermers

  L'Acord suposarà pel col·lectiu infermer més ocupació i competències, un major desenvolupament i reconeixement professional i una millor situació laboral. Entre altres mesures, estableix el desenvolupament immediat de la prescripció infermera i de les especialitats d'Infermeria, així com el foment de polítiques actives de promoció d'ocupació infermer en nous àmbits d'actuació.

  30 juliol 2013 - 1,83 MB Descarregar
 • SATSE exigeix al Govern de la Generalitat un canvi radical de les seves polítiques

  El Sindicat d'Infermeria SATSE, dins de la Plataforma Sindical Unitària de la funció pública, farà un repartiment del manifest en defensa  dels serveis públics i de les condicions de treball dels treballadors i treballadores que depenen  dels pressupostos, als diferents centres de treball de la Generalitat de Catalunya aquesta setmana. 

  07 febrer 2013
 • Jornada de protestes als hospitals catalans

  Avui es desenvolupa una jornada de protestes en els hospitals catalans, en centres com Vall d’Hebrón, Sant Pau, Can Ruti o Joan XXIII 

  12 desembre 2012 - B Descarregar
 • SATSE qualifica d'inacceptable “ la incertesa salarial” que sofreixen els treballadors sanitaris

  El Sindicato de Enfermería considera que las direcciones que pactaron EREs y recortes no tienen una justificación “ni económica ni moral” para aplicar esta rebaja. La Organización explica que “de nuevo” se discutirá la aplicabilidad del texto legal en los centros concertados

  20 setembre 2012
Estás viendo de la 1 a la 10 de 23 registros