Vols formació sobre part en l'aigua?

12 maig 2017

El part a l'aigua és una opció que des de fa anys trien moltes dones, per la qual cosa és necessari que existeixi una formació de qualitat a l'abast de les llevadores que vulguin saber més sobre aquesta tècnica. Per aquesta raó, el Sindicat SATSE Catalunya ha unit forces amb l'Aula Campus Mar de l'Hospital del Mar i l'organització Water Birth International per oferir un curs de dos dies impartit per Barbara Harper, infermera, reconeguda experta internacional en part en l'aigua i fundadora de Water Birth International.

valoración
  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Fes el teu comentari

El curs tindrà lloc els dies 27 i 28 de maig, matí i tarda a la Sala Marull de l'Hospital del Mar i està obert a les llevadores que desitgin formar-se en aquesta tècnica.

Contingut del curs

Les jornades cobriran el com i el perquè d'integrar la cura maternal en la immersió en l'aigua, incloent els beneficis dels parts en l'aigua com una opció suau. També es parlarà sobre com manejar i prevenir complicacions, els últims estudis sobre parts en l'aigua, i la diferència entre motius controversials i motius absoluts de les contraindicacions del part en aigua. Fent especial èmfasi en la integració hospitalària i en seguretat.

Aquest curs ha estat aprovat pel American College of Nurse Midwives - programa #2012/028, i també ha estat prèviament aprovat per a crèdits de la CME per a metges del American College of Obstetricians and Gynecologists and the American Academy of Family Practice Physicians.

Dates i lloc de la formació: 27 i 28 de maig 2017. Sala Marull. Hospital del Mar. Calli Dr. Aiguader, 80

Docent Responsable: Barbara Harper

Horari: de 9 a 20h tots dos dies. Un descans de 30 min. matí i tarda, i 2 h. per menjar.

Inscripcions:
Es realitzen a través de la pàgina web www.aulacampusmar.com

Afegeix els teus comentaris

Has d'estar identificat per pujar comentaris

Comentaris (0)

No hi ha cap comentari