Sóc infermera proposa el concurs “Siempre contigo” per fer visible la Infermeria en Nadal

23 desembre 2016

Fes-te un selfie o vídeo al teu hospital o centre de salut, tu sol o al costat dels teus companys i/o pacients. Comparteix-ho amb nosaltres i podràs guanyar estades en els nostres complexos turístics de Moncofar, Jaca o Conca.

valoración
  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Fes el teu comentari

Sóc Infermera, la campanya del Sindicat d'Infermeria SATSE per impulsar la visibilitat de la nostra infermeria, vol celebrar el Nadal amb els professionals i pacients dels hospitals i centres de salut de tota Espanya.

I és que en aquestes dates tan assenyalades, on la majoria té l'ocasió d'estar amb els seus, milers d'infermeres se segueixen encarregant de cuidar i vetllar per la Salut de tots nosaltres.

Amb la finalitat de visibilitzar el seu treball i impulsar un merescut reconeixement de la seva labor cada dia, Sóc Infermera llança dos concursos, un en Facebook i un altre en Twitter, en els quals els professionals podran participar durant els dies 23, 24 i 25 de desembre pujant les seves fotos o vídeos al seu hospital o centre de salut.

Què haig de fer?

Fes-te un selfie o un vídeo, o demana-li a un company que ho faci per tu, al teu centre de treball, sol o al costat dels teus companys i/o pacients.

Comparteix la imatge o el vídeo amb Sóc Infermera i podràs guanyar estades en els complexos turístics de SATSE a Jaca, Conca o Moncofar.

Com participar?

Participa en Facebook

Si ja tens la teva foto o vídeo, entra en l'aplicació del concurs “Siempre contigo” de Facebook i puja-ho. Només pots pujar una imatge o un vídeo, i el període per votar finalitzarà el 26 de desembre.

El 2 de gener el jurat donarà a conèixer al guanyador d'entre tots els participants i aquest serà guardonat amb una setmana d'allotjament en un dels nostres complexos turístics de Jaca, Conca o Moncofar. Tu triaràs on!

Si la teva foto o vídeo no és la triada pel jurat, no et preocupis! Sóc Infermera també vol premiar aquella més valorada pel públic.

La imatge o vídeo que tinguin major nombre de vots rebrà una estada de cap de setmana o de quatre dies entre setmana en qualsevol dels nostres complexos turístics anteriorment esmentats.

Així que, no ho dubtis, quan pugis la teva foto o vídeo, comparteix la publicació i anima als teus amics i coneguts a votar per ella. Quants més vots aconsegueixis, més possibilitats tens de fer-te amb la teva escapada!

Consulta les bases de participació adjuntes.

Participa en Twitter

Durant els dies 23, 24 i 25 de desembre també podràs participar a través de Twitter.

Per a això, una vegada tinguis la teva foto o vídeo, només necessites ser seguidor d'@soyenfermera i publicar un tuit que inclogui el hashtag #SiempreContigo, esmentar a @soyenfermera i compartir la teva imatge o vídeo.

Pots pujar un sol vídeo o fins i tot compartir fins a quatre fotografies en el mateix tuit, i per descomptat, pots publicar tots els tuits que vulguis fins al dia 26 de desembre, quan donarem per tancat el concurs.

Sóc Infermera vol lliurar dos premis: un a la foto o video triat pel jurat i un altre a la foto o vídeo amb més retuits. Així que anima als teus amics a retuitear el teu missatge!

El premi per al guanyador triat pel jurat serà una estada d'una setmana en règim d'allotjament en un dels nostres complexos turístics a Jaca, Conca o Moncofar. Tu triaràs on!

A més, la persona amb major nombre de retuits rebrà una estada de cap de setmana o quatre dies de dilluns a divendres en qualsevol dels nostres complexos turístics anteriorment esmentats.

Quants més retuits aconsegueixis, més a prop estaràs de la teva escapada! Així que demana als teus amics i companys que et donin una mà compartint el teu tuit amb la teva foto o vídeo.

Consulta les bases de participació adjuntes.

A destacar

  • Bases del concurs a Facebook

    23 desembre 2016 - 342,83 kB Descargar
  • Bases legals del concurs a Twitter

    23 desembre 2016 - 343,11 kB Descargar

Afegeix els teus comentaris

Has d'estar identificat per pujar comentaris

Comentaris (0)

No hi ha cap comentari