SATSE manifesta la seva sorpresa per les incidències organitzatives patides durant l'examen d'oposició d'infermeria

20 juny 2016

El Sindicat d'Infermeria SATSE ha difós una nota avui entre els professionals alertant de que molts infermers han fet arribar a la organització queixes sobre incidències en la organització de les proves d'oposició del dia 19 de juny, en la categoria d'infermeeria.

valoración
 • Actualment 0 de 5 Estrelles.
1 Comentaris

Segons SATSE, han rebut queixes dels opositors sobre les aules que "potser no eren les més adequades: espais justets, manca d'aire condicionat, no hi havia lloc per deixar els afers personals". Entre altres coses els professionals es queixaven de que , fins i tot,  "en algunes aules del campus UPF va haver-hi una apagada de llum i que molta gent va fer servir el telèfon mòbil, la qual cosa està absolutament prohibida".
També hi ha hagut queixes, aseguren des del Sindicat, per l'excessiu retard en l'hora de començament de l'examen. "Algunes aules començaren inclús amb més d'una hora de retard" expliquen.

L'Institut Català de la Salut

Per altra banda, el Sindicat ha demanat a l'Institut Català de la Salut (ICS) que emeti un comunicat sobre la incidència que va tenir lloc el divendres a la nit, quan suposadament va aparèixer un full de codi de barres adhesius com el que es va fer servir a l'examen.  L'Organització demana que "en cas que el rumor sigui fals, que ho desmenteixi i, en cas de ser cert, que ofereixi una explicació sobre què ha pogut passar".

El Sindicat també ha recordat a l'ICS que tot i que el criteri del permís per oposició deriva de la mateixa Instrucció per a totes les Gerències, "s'ha interpretat com s'ha volgut i s'han dictaminat decisions divergents emparades amb la famosa autonomia de gestió, amb la qual cosa una vegada més no totes les infermeres han pogit gaudir de les mateixes condicions".

Afegeix els teus comentaris

Has d'estar identificat per pujar comentaris

Comentaris (1)

 1. 1. 22 juny 2016 RUBEN MORENO SÁNCHEZ dice:

  TONGOPOS

  Lamentable, vergonzosa y penosa la organización de estas oposiciones
  En primer lugar la incidencia ocurrida en el hospital de Viladecans, donde aparece una identificación de una aspirante, dicha identificación consta de las pegatinas identificativas que hay que poner en la planilla de respuestas del examen, solo un sindicato dio explicacioes de porque estaban esa identificación ahí, se ve que habían hecho un simulacro, ¿simulacro?, en todo caso formación a la organización de oposición, y ¿usando datos verdaderos?, ahora no seamos maléficos, y vamos a creer esa versión, en el supuesto caso que esta aspirante se sacase la plaza por méritos propios, ¿ que pensará la gente?
  en segundo lugar hablemos de todo lo sucedido en enfermera.
  hasta las 19 horas no abrieron las puertas de la facultad de la UPF, hasta las 19h, todo a reventar, lentitud para acceder a la aula, aulas masificadas, hasta pasadas las 20h ( 20:19 en mi aula) no empezaron los exámenes, las cajas que contenían los exámenes carecían de un preciando de seguridad, bien sea con un sello del ICS, firmas varias del tribunal.... cualquier controlador de opositor podría ir a una tienda y comprar precinto, pudiendo haber manipulado la caja previo al examen., Pasadas las 22h apagón en el campus de la UPS,!!!, mucha gente saco los móviles, ( terminantemente prohibidos) y supuestamente lo usaron de linterna, , desconozco si usaron Internet, pero si usaron más tiempo del que tuvieron otras personas, ya que pudieron contestar más preguntas fuera de tiempo.
  Dudo de que impugne la convocatoria. pero espero que para la próxima estén más preparados., o alemnos que dejen de influir tanto esta tongoposicion en la bolsa de trabajo