SATSE i FUDEN, al Congrés Internacional d'Infermeria

26 maig 2017

El Sindicat d'Infermeria, SATSE, i la Fundació per al Desenvolupament de la Infermeria, FUDEN, no han volgut deixar passar l'ocasió d'estar presents al Congrés Internacional d'Infermeria 2017, per oferir la seva visió del present i futur de la professió infermera al nostre país i la resta del món.
 
 

valoración
  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Fes el teu comentari

Un stand de 100 metres quadrats, situat a la denominada ‘zona hispànica’ del Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB), donarà a conèixer des del diumenge, 28, a tots els professionals d'infermeria l'activitat i objectius d'ambdues organitzacions. En el stand, a més, s'impartiran tallers gratuïts, sota el nom Fuden Forum, per als professionals interessats organitzats per professionals i personal docent de FUDEN.
 
 Més de 12.000 llibres sobre diverses temàtiques infermeres, prop de 30.000 publicacions informatives (Món Sanitari, Infermeria en Desenvolupament i FUDEN al dia) i uns 25.000 fullets es repartiran en aquests dies, a més de tot tipus d'articles de marxandatge.
 
 El stand explicarà també amb un plat d'Enfermeria tv, en el que es realitzaran entrevistes a moltes de les personalitats i experts que acudiran al Congrés.
 La televisió de la infermeria realitzarà un seguiment diari de tota l'activitat del Congrés, prestant especial atenció a les taules i ponències que es desenvoluparan en el transcurs del mateix.
 

Ponències
 
 Dues són els responsables del Sindicat i la Fundació que participaran, com a ponents, al Congrés Internacional d'Infermeria, que acull, en aquesta ocasió, Barcelona, fins al proper 1 de juny, sota el títol “Les infermeres a l'avantguarda, millorant les cures”.
 
 En concret, seran Rafael Reig, secretari general d'Acció Sindical de SATSE, que participa el dilluns, 29 de maig, en la taula rodona que abordarà la problemàtica sociolaboral de la Infermeria, i Amelia Amezcua, directora executiva de FUDEN, que intervé el dimarts, 30 de maig, en la taula rodona “Enquestes sobre dotació de personal”.
 
 D'igual manera, professionals de SATSE i FUDEN participaran amb posters i comunicacions, que ja han estat acceptats pel Comitè Científic del Congrés Internacional d'Infermeria.
 
 Fuden Forum
 
 Tots els professionals interessats tenen l'oportunitat de participar en diferents tallers organitzats per FUDEN, que tindran lloc, en jornada de tarda, en el stand de SATSE.
 
 El diumenge, 28 de maig, és el dia centrat en l’ “Aplicació de la Metodologia de les Cures Infermeres”. A les 15.00 hores començarà el taller gratuït “Valoració Clínica Infermera””, i es lliurarà el llibre “Prescripció Infermera en la Terapèutica de la Cura”.
 
 El 29 de maig, dilluns, la jornada se centra en les “Cures en situacions d'emergència”. Des de les 15.00 hores se celebrarà el taller “Canalització d'un accés intraóseo i aplicació d'un sistema de triaje”, i es regalaran les publicacions “Manual de Rutes de Cures al pacient adult”.
 
 El 30 de maig, dimarts, s'abordaran les cures en salut matern-infantil. També des de les 15.00 hores se celebrarà l'activitat “Lactància Materna i diversitat cultural””, i es lliuraran els llibres “Manual de Rutes de Cures al Pacient Pediàtric”.

Afegeix els teus comentaris

Has d'estar identificat per pujar comentaris

Comentaris (0)

No hi ha cap comentari