SATSE et prepararà per les oposicions

20 juliol 2017

A finals de juny l’Institut Català de la Salut va aprovar la distribució de places per a la oferta d’ocupació pública del 2017. Tot i que encarà s’han de convocar les oposicions, el Sindicat d’Infermeria ja està realitzant els preparatius per a que, previsiblement al novembre, es pugui oferir als nostres afiliats cursos de preparació per a les proves.

valoración
  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
1 Comentaris

“S’estan buscant el major número possible d’emplaçaments en horaris de matí i tarda, per a facilitar l’assistència a classe dels alumnes” expliquen des del Departament de Formació. De moment, s’espera tancar cursos als hospitals de  Vall d’Hebron, Can Ruti i Bellvitge, a les seus de SATSE a Girona, Tarragona, Lleida i Barcelona.

Només per afiliats

El curs serà exclusiu per afiliats, als quals se’ls hi enviarà un correu electrònic amb un link on, si estan interessats en aquesta formació, podran apuntar-se i pagar la matrícula. El Sindicat mantindrà informats als afiliats sobre la convocatòria i els cursos.  

Afegeix els teus comentaris

Has d'estar identificat per pujar comentaris

Comentaris (1)

  1. 1. 23 agost 2017 Mª DEL CARMEN BERNAL JIMÉNEZ dice:

    PREPARACIÓ OPOSICIONS

    Bon dia, estic interessada en el curs de formació que impartireu per preparar les pròximes oposicions. Voldria saber què he de fer per fer la inscripció i a partir de quan es pot fer. També els diferents horaris i el preu del curs. Moltes gràcies.