SATSE denúncia una vulneració del seu dret a la llibertat sindical

22 juliol 2015

El Sindicat d’Infermeria SATSE ha denunciat a la majoria de les seccions sindicals del Comitè d’Empresa de l’Hospital de l’Esperit Sant (CEFHES) per la seva conducta contrària a la llibertat sindical, un dret fonamental de tots els ciutadans.  Els representants de la infermeria expliquen que aquets Sindicats s’han unit per fer fora a SATSE de totes les comissions de treball (llevat d’una, la Comissió de Temps de Treball, on per pacte han de ser-hi presents dos membres de cada Sindicat). D’aquesta manera, expliquen els representants de l’organització professional, “s’està impossibilitant a un sindicat majoritari que faci la seva tasca de representació dels treballadors”.

valoración
  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Fes el teu comentari

El judici, fixat per aquest mes, s’ha aplaçat  fins al Novembre ja que s’ha hagut d’afegir una nova circumstància a la denúncia per tal que el jutge també l’avaluï . El CEFHES va convocar una reunió extraordinària el 9 de juliol, deixant un cop més a SATSE fora de totes les comissions de treball. Així SATSE, que és la llista més votada al Col·legi de tècnics i administratius, ni tant sols forma part de la Comissió on es tracta la carrera professional dels infermers, la Comissió IPDP G2.  En canvi , s’han nombrat membres que “ni tant sols són representants electes” ja que els Sindicats que hi formaven part no tenien prou professionals infermers a les seves llistes.

Conductes antisindicals al Comité d’Empresa

SATSE lamenta la actitud d’aquests Sindicats dins del CEFHES i considera “deplorable que siguin els propis membres del Comitè els qui impedeixin que hi hagi llibertat sindical al centre”. L’Organització recorda que “no només se’ns està impedint fer la nostra feina, sinó que s’està vulnerant el dret a escollir representants de tots aquells professionals que han confiat en SATSE”.

Afegeix els teus comentaris

Has d'estar identificat per pujar comentaris

Comentaris (0)

No hi ha cap comentari