SATSE continua les concentracions al Grup QuirónSalud

22 febrer 2017

Un centenar de sanitaris s’han concentrat avui entre les 12:30 fins les 16 h, davant de l’Hospital Quirón. El “macro” grup manté als seus professionals en condicions precàries i amb una enorme pressió assistencial.

valoración
  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Fes el teu comentari

Els treballadors del Grup Quirón Salud continuen participant les concentracions setmanals organitzades pel Sindicat d’Infermeria SATSE, junt amb les altres formacions dels Comitès d’Empresa. Avui, entorn a un centenar de sanitaris han participat en la concentració que s’ha fet davant de les portes de l’Hospital Quirón. Els representants del Sindicat d’Infermeria SATSE expliquen que “és probable que les protestes continuïn, ja que no s’està posant solució a les nostres peticions”.

El proper acte serà dimecres vinent, a les portes de l’Hospital del Pilar. En aquesta ocasió els treballadors es reuniran a les portes del centre i faran una caminada fins a la porta de la seu central de recursos humans del grup, al carrer Londres.

Treballadors al límit

Segons els representants de SATSE a QuirónSalud “s’ha demostrat que els professionals estem farts de contractes precaris, manca de personal i escassetat de material” que son les raons per les quals han “sortit a fer saber el seu malestar”. La saturació que pateixen els sanitaris del Grup Quirón, asseguren des de SATSE, “repercuteix en el nostre usuari, i això no es pot permetre”.

A més, els treballadors exigeixen que la Direcció compleixi els Acords aconseguits durant aquests anys als diferents centres i que portin a terme la seva obligació d’acatar el nou Conveni de la Sanitat Privada, deixant de banda la congelació salarial “de facto” que han aplicat a alguns treballadors.

Afegeix els teus comentaris

Has d'estar identificat per pujar comentaris

Comentaris (0)

No hi ha cap comentari