SATSE condemna l'assassinat d'una fisioterapeuta a Afganistan

12 setembre 2017

El Sindicat professional SATSE ha mostrat el seu més sentit condol per la mort d'una fisioterapeuta espanyola a Afganistan, i ha subratllat el seu absolut rebuig a aquest vil assassinat.
 
 

valoración
  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Fes el teu comentari

Després de conèixer l'assassinat de Lorena Enebral Pérez, que treballava al centre d'ortopèdia d'un hospital en Mazar- a Sharif (Afganistan), SATSE ha volgut traslladar públicament els seus més sinceres condolences cap a la família, companys i amics de la professional de fisioteràpia morta.
 
 Per SATSE, tot acte de violència, en aquest cas un assassinat, cap a la integritat física d'un professional sanitari és absolutament injustificada i deplorable. L'organització sindical ha tornat a posar en valor la important i imprescindible labor que realitzen els fisioterapeutes, més si cap en zones en conflicte on atenen a centenars de persones que es troben en molt males condicions.
 
 SATSE confia que s'esclareixin aviat les causes de la mort de la fisioterapeuta assassinada i reitera el seu suport cap a tots els professionals que dediquen la seva vida a atendre i cuidar als altres amb l'únic propòsit de millorar el seu benestar i qualitat de vida, la qual cosa cobra especial valor si es fa amb els més desfavorits.

Afegeix els teus comentaris

Has d'estar identificat per pujar comentaris

Comentaris (0)

No hi ha cap comentari