SATSE ajudarà a que els afiliats amb contractacions laborals temporals reclamin indemnització al finalitzar el contracte

03 novembre 2016

Una Sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TSJUE) ha declarat que la normativa espanyola és contrària a l’acord marc europeu perquè que no contempla una indemnització als contractes temporals d’interinitat. El Sindicat ha posat a la seva assessoria jurídica al servei dels afiliats que finalitzin contractes temporals i que vulguin interposar una demanda individual per reclamar la seva indemnització.

valoración
  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Fes el teu comentari

A la sentència, l’Alt Tribunal conclou que no es pot diferenciar els treballadors temporals respecte dels treballadors indefinits en quant a la indemnització es refereix. Per tant, els treballadors temporals que finalitzin el seu contracte tindran dret a una indemnització de 20 dies per any de servei, amb el màxim d’una anualitat, d’acord amb la jurisprudència europea.

SATSE ajudarà als interins

Davant d’aquesta nova realitat SATSE posa els seus serveis jurídics a disposició dels afiliats amb contractacions laborals temporals per tal de que puguin interposar demandes judicials individuals i reclamar  la indemnització de 20 dies per any de servei, amb el màxim d’una anualitat, d’acord amb la jurisprudència europea.

Afegeix els teus comentaris

Has d'estar identificat per pujar comentaris

Comentaris (0)

No hi ha cap comentari