Quatre infermeres catalanes finalistes per als premis Infermeria en Desenvolupament

06 octubre 2017

Els premis “Infermeria en Desenvolupament 2017” ja tenen als seus catorze finalistes, triats pel jurat entre les 218 candidatures presentades per infermeres i fisioterapeutes, tant assistencials com a docents, investigadores i gestores, estudiants, unitats d'infermeria, associacions professionals i de pacients de totes les comunitats i ciutats autònomes d'Espanya i de països com França, Argentina, Guatemala i Mèxic.

valoración
  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Fes el teu comentari

Aquest any han estat quatre les candidatures catalanes que han arribat a ser finalistes:

  • Finalista del Premi Vivesoy a la promoció del autocuidado i dels hàbits de vida saludable:

 Associació Catalana d'Infermeria i Salut Escolar. Candidatura: “Programa d'educació i promoció de la salut per a les escoles i instituts”. L'objectiu és millorar la salut de la població escolar mitjançant la promoció d'hàbits saludables, prevenció de riscos i l'adquisició dels coneixements necessaris en educació per a la salut.

  • Finalistes de la categoria Universitat. Tesis doctorals:

Esperanza Zuriguel Pérez, doctora en Infermeria per la Universitat de Barcelona. Infermera de la Unitat Infermera Clínica de Gestió del Coneixement i Avaluació, de l'Hospital Universitari Vall d’Hebron, Barcelona. Tesi: “Avaluació del pensament crític en professionals infermers d'hospitalització, segons el model circular d'Alfaro-LeFevre”. El treball desenvolupa i valida un instrument per avaluar les habilitats de pensament crític en la pràctica clínica i analitza el nivell de pensament crític i les variables correlacionades de les infermeres en la pràctica clínica.

Josep Oriol Casanovas Marsal, doctor en Infermeria per la Universitat Rovira i Virgili. Infermer del Servei d'urgències. Hospital Universitari Sant Joan de Reus. Tesi: “Prototip per al monitoratge del dolor neonatal mitjançant aprenentatge automàtic i intel·ligència artificial”. Es tracta d'un projecte tecnològic experimental que permet el monitoratge continu del dolor i mostrar-ho com a constant vital

  • Finalista de la categoria Treball infermer

Sandra Duc Gómez, infermera de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell. Candidatura: “Valoració del coneixement en teràpia inhalatòria del personal d'infermeria d'un hospital comarcal”. D'aquesta forma, en promoure aquest coneixement es redueixen els errors en el maneig d'inhaladors.

Els guardons estan organitzats per la revista Infermeria en Desenvolupament, editada pel Sindicat d'Infermeria, SATSE, en col·laboració amb la Fundació per al Desenvolupament de la Infermeria, FUDEN, amb la finalitat de donar suport a les infermeres i fisioterapeutes que treballen pel desenvolupament de les seves professions i suposen un reconeixement col·lectiu a la seva aportació, animant a tots ells a seguir esforçant-se, dia a dia, per millorar el seu treball.

Acte de lliurament

Els guanyadors de cada categoria es coneixeran en l'acte de lliurament dels premis el proper dijous , 23 de novembre de 2017, en el teatre Fernando de Rojas del Cercle de Belles Arts de Madrid, on rebran un guardó commemoratiu. L'objectiu final dels premis és posar cara a tots aquells que sustenten els valors de la infermeria.

La revista Infermeria en Desenvolupament

Destacar la importància de la Infermeria així com tot allò que realitzen les infermeres i fisioterapeutes i que prestigia a la professió és el principal objectiu de la revista Infermeria en Desenvolupament, editada pel Sindicat d'Infermeria, SATSE, en col·laboració amb la Fundació per al Desenvolupament de la Infermeria (FUDEN). Es tracta d'una publicació de periodicitat trimestral, creada al maig de 2013, que recull les experiències singulars de persones i institucions vinculades amb les cures de salut que han obert nous horitzons o que han donat forma a projectes que afavoreixen el desenvolupament professional i atenen les demandes de salut de la societat. Tots els seus continguts es poden consultar en www.enfermeriaendesarrollo.es .

Afegeix els teus comentaris

Has d'estar identificat per pujar comentaris

Comentaris (0)

No hi ha cap comentari