“Per 2017 Vull…” Explica'ns-ho i participa!

30 desembre 2016

Salut, ocupació, formació... Quin és el teu desig per 2017? Explica'ns-ho per a que arribi als nostres governants i polítics la urgent necessitat que actuïn i comencin a complir amb la Infermeria per així poder garantir la Salut de tots. 2016 arriba a la seva fi.

valoración
  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Fes el teu comentari

Un any marcat per l'absència del Govern central i la inacció política que ha fet que seguim igual que abans, o fins i tot pitjor, donada la magnitud de les retallades realitzades en Sanitat durant els anys de crisis. Un any en el qual no s'han donat resposta a les urgents necessitats dels professionals d'Infermeria i Fisioteràpia. Ara és moment de fer reflexionar als nostres polítics sobre l'ocorregut en 2016 però, sobretot, de no rendir-se i començar 2017 amb forces renovades, amb l'esperança de canvis i la il·lusió d'aconseguir-los. Salut, ocupació, formació... Quin és el teu desig per 2017? Explica'ns-ho per fer arribar als nostres governants la necessitat que actuïn; la urgència que converteixin en fets les seves promeses electorals, i el deure complir amb la Infermeria per així poder garantir la Salut de tots. Ajuda'ns a posar cara i veu a tots els nostres companys! Fes veure a tots les teves necessitats professionals i laborals, i comença l'any amb força i il·lusions renovades. La teva participació tindrà premi!  

Què haig de fer?

Volem saber què li demanen els professionals als responsables públics i polítics. Només has de compartir amb nosaltres les teves peticions per millorar la situació de la nostra Infermeria i de la nostra Sanitat. Participa i podràs guanyar una escapada on tu triïs. Comença 2017 amb un canvi d'aires i il·lusions renovades!   Què haig de fer?   Participa en Facebook Entra en l'aplicació del concurs “Para 2017 quierol” de Facebook i comparteix, des del 30 de desembre de 2016 i fins al 8 de gener de 2017, les teves peticions per millorar la situació de la Infermeria i la Sanitat. Tracta de ser el primer i fes-nos arribar quantes peticions vulguis, ja que els primers missatges i els més nombrosos seran els que més temps i ocasions tindran per acumular més vots. El 9 de gener un  jurat triarà un guanyador d'entre tots els participants i aquest serà guardonat amb una setmana d'allotjament d'un dels nostres complexos turístics a Jaca, Conca o Moncofar. Tu triaràs on! Si el teu missatge no és el triat pel jurat, no et preocupis! També anem a premiar aquelles peticions més valorades pel públic. Les dues peticions que tinguin major nombre de vots rebran una estada de cap de setmana o de quatre dies entre setmana en qualsevol dels nostres complexos turístics anteriorment esmentats. Un consell: escriu les teves peticions, comparteix les teves publicacions i anima als teus amics i coneguts a votar per elles. Quants més vots aconsegueixis, més possibilitats tens de fer-te amb la teva escapada! Consulta les bases de participació.  

Participa en Twitter

Des del 31 de desembre i fins al 8 de gener, també podràs participar a través de Twitter. Per a això, només necessites ser seguidor de @Sindicat_SATSE  i publicar un tuit que inclogui el hashtag #Para2017Quiero, esmentar  a @Sindicat_SATSE i compartir les teves peticions per millorar la situació de la Infermeria i la Sanitat. Tens llibertat total! Pots combinar el text dels teus tuits amb imatges i vídeos, esmentar als partits i els perfils polítics que vulguis, i compartir totes les peticions que desitgis fins al dia 8 de gener, quan donarem per tancat el concurs. Anem a lliurar tres premis: un a la petició que triï un jurat i dos als missatges que acumulin més retuits. Així que anima als teus amics i companys a retuitear les teves peticions! El premi per al guanyador triat pel jurat serà una estada d'una setmana en règim d'allotjament en un dels nostres complexos turístics a Jaca, Conca o Moncofar. Tu triaràs on! Els dos guanyadors per nombre de retuits rebran una estada de cap de setmana o quatre dies de dilluns a divendres en qualsevol dels nostres complexos turístics anteriorment esmentats. Quant més retuits aconsegueixis, més a prop estaràs de la teva escapada! Nosaltres us anem a ajudar a tots sense excepció, però els teus amics i companys marcaran la diferència. Demana'ls ajuda compartint les teves tuis per millorar la situació de la Infermeria i la Sanitat.

Consulta les bases de participació.

Afegeix els teus comentaris

Has d'estar identificat per pujar comentaris

Comentaris (0)

No hi ha cap comentari