Manuel Cascos, nou president del Sindicat d'Infermeria, SATSE

22 juny 2017

Manuel Cascos ha resultat triat avui nou president del Sindicat d'Infermeria, SATSE. Una responsabilitat des de la qual treballarà “per millorar les condicions laborals i professionals dels infermers i fisioterapeutes, així com l'atenció i cures que es presten als ciutadans”.
 
 

valoración
  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Fes el teu comentari

Cascos, fins ara secretari provincial de SATSE Còrdova, ha estat el candidat que ha aconseguit més suports en la votació realitzada en l'última jornada del XIV Congrés Estatal de SATSE, celebrat a Peníscola (Castelló), sota el lema ‘Nova professió, la nostra força’.
 
 En el seu discurs, davant els més de 600 assistents al Congrés, el nou president de SATSE ha avançat que buscarà en tot moment “la unitat, estabilitat i participació de tots els membres de l'organització sindical, com a millor garantia per continuar sent el primer sindicat de la sanitat del nostre país”.
 
 Comptar amb més plantilles de professionals d'infermeria i fisioteràpia en totes les comunitats autònomes, ocupació estable i de qualitat, la implantació de la Carrera Professional i, de manera diferenciada el Desenvolupament Professional, la millora de la salut laboral i la implantació d'un sistema especial de jubilació són altres dels principals objectius de SATSE en els propers anys, segons ha remarcat el nou president de l'organització, Manuel Cascos.
 
 Així mateix, ha indicat que buscarà l'avanç de la professió i una atenció sanitària segura i de qualitat a través del diàleg i la negociació amb totes les administracions públiques i institucions privades. No obstant això, ha advertit que no defugirà el conflicte quan sigui necessari.
 

A més, Cascos ha subratllat, que s'impulsaran noves campanyes d'informació i sensibilització per aconseguir un major reconeixement social de la labor que realitzen els col·lectius d'infermeria i fisioteràpia.
 
 També ha recordat que 2018 és un any d'eleccions sindicals en diferents autonomies, per la qual cosa SATSE reforçarà el seu treball i presència als centres per millorar els resultats obtinguts en anteriors cites electorals.
 
 Al llarg de la seva intervenció, el nou responsable de l'organització ha tingut paraules d'agraïment cap al seu predecessor en el càrrec, Victor Aznar, posant en valor “tot el que ha fet en els últims 30 anys per aconseguir que SATSE sigui, a dia d'avui, una organització més forta, cohesionada i respectada per tots”.
 
 “Queda molt per fer però, entre tots, seguirem avançant i aconseguirem cotes més altes de desenvolupament professional i laboral”, va concloure Manuel Cascos, demanant per a això el suport de tots els membres de l'organització sindical presents en aquesta cita congresual.

Afegeix els teus comentaris

Has d'estar identificat per pujar comentaris

Comentaris (0)

No hi ha cap comentari