Les infermeres volen un hospital de referència a Girona

21 abril 2017

Avui el Sindicat d’Infermeria SATSE de Girona, ha donat suport a les declaracions fetes recentment per l’alcaldessa de Girona, Marta Mádrenas, en les que demanava al Conseller de Salut Toni Comín que el nou hospital Trueta s’ubiqui als terrenys situats a Domeny, en comptes de portar-ho a Salt, com sembla ser que es proposa el polític.

valoración
  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Fes el teu comentari

El Sindicat vol fer palesa la seva posició i transmetre a la Conselleria el seu parer favorable a que el nou Trueta romangui a la capital. “És una qüestió de necessitat” expliquen i afirmen que com a hospital referent el Trueta rep a una gran quantitat de pacients que necessiten un accés “ràpid, fàcil i pràctic”. SATSE també assegura que “la nostra posició és generalitzada entre col·lectius de sanitaris i pacients” i afirmen que la Generalitat hauria d’escoltar als gironins.

Urgència per començar

D’altra banda, SATSE ha  volgut recalcar la urgència de començar amb aquesta construcció. “Portem anys amb la promesa d’un nou hospital i ara, que sembla que la crisi remunta, caldria posar-se mans a l’obra” expliquen. El deteriorament de les instal·lacions actuals és notable i les infermeres asseguren que “el sofrim tant els que hi treballem com els usuaris”.

El Sindicat d’Infermeria SATSE ha volgut sumar-se a la crida que ha fet la pròpia alcaldessa de Girona per una “posició unànime i conjunta”. Des de SATSE s’assegura que “cal posar fil a l’agulla del projecte i això ens interessa a tots els gironins”.

Afegeix els teus comentaris

Has d'estar identificat per pujar comentaris

Comentaris (0)

No hi ha cap comentari