La responsabilitat social de la infermeria a debat a Girona

17 octubre 2017

Sota el títol “Salut, cures, societat... Infermeria, Llevadores i Fisioterapeutes agents clau”, la I Jornada SATSE Girona va reunir a més de 150 infermeres aquest dimecres 18 d’octubre a l’Hotel Ultònia.

valoración
  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Fes el teu comentari

L’alcaldessa de la ciutat, Marta Madrenas, va estar present a taula inaugural junt a ladjunt a la gerència per a afers professionals i econòmics ICS Girona-IAS, Xavier Saballs, i el delegat de SATSE Girona, David Oliver. Per a la sessió inaugural es va comptar amb la presència de la Dra. Fuentes Pumarola, antropòloga social i cultural, professora d’infermeria i pertanyent al de la facultat d’infermeria de la Universitat de Girona.

La ponència inaugural

Sota el títol “La responsabilitat social dels professionals de la salut. Un repte?” la Dra. Fuentes va convidar a l’auditori a reflexionar sobre “la responsabilitat social que tenim els professionals de la Salut en el nostre entorn professional: assistencial, gestió, docent i més enllà d’aquest com a persones que tenim cura de persones”. Segons aquesta infermera, el compromís de la professió “esdevé actitud i acció en el dia a dia i en diferents entorns i situacions”. Aquesta implicació de la infermeria està necessàriament sotmesa a canvis continus, derivats de l’evolució de la societat, les tecnologies i  el pensament. És per això que la ponent assegura que la resposta a la pregunta que es planteja al títol de la seva ponència és personal, “l’ha de trobar cadascú”, diu.

Galeríes Multimèdia

Afegeix els teus comentaris

Has d'estar identificat per pujar comentaris

Comentaris (0)

No hi ha cap comentari