La gestió infermera i el bany terapèutic al nen cremat, els temes guanyadors del Congrés de SATSE i FUDEN

12 febrer 2015

Els dies 11 i 12 de febrer, la Fundació per al Desenvolupament de la Infermeria, FUDEN, i el Sindicat d'Infermeria, SATSE han organitzat un Congrés gratuït amb el títol “Entorns de cures segures. La clau per a la sostenibilitat del sistema”. La trobada ha reunit a més de 600 infermers, matrones, fisioterapeutes i estudiants d'infermeria i fisioteràpia i s'han rebut més de 200 propostes de treballs, entre pòsters científics i comunicacions.

valoración
  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Fes el teu comentari

“Les trobades científiques tenen una gran importància per a la professió, ja son on es reuneix tot el col·lectiu infermer i on podem veure que infermeria no només té una part assistencial, sinó també de recerca” assegura Rosa Prat, la presidenta del Congrés “Entorns de cures amb seguretat: La clau de la sostenibilitat del sistema”, que han organitzat SATSE i FUDEN a Barcelona. Durant ahir i avui, més de 600 professionals, entre infermeres, matrones i fisioterapeutes, s'han donat cita en una trobada que, segons els organitzadors, “ha aglutinat un gran varietat de temàtiques i que ha tingut una altíssima qualitat científica”.
 
 Durant la clausura, que ha tingut lloc avui al migdia, s'han anunciat els treballs premiats. La infermeria gestora de casos, ha estat el tema premiat com a comunicació lliure. Estefanía Farret i Esther Llaurador, infermeres gestores de casos del CAP Sant Antoni MªClaret de Barcelona, han explicat el perfil de pacient que s'inclou en la gestió de casos, segons aquestes professionals “és un pacient molt complex amb el qual s'ha de treballar molt, i al final el que nosaltres intentem és lligar als diferents nivells assistencials”.
 
 D'altra banda el guardó per al pòster científic ha recaigut en el treball dedicat al bany terapèutic del nen cremat, presentat per Mireia González, Miguel Jiménez, Montserrat Candel, Sandra Cebrián i Gemma Jané, infermers de la Unitat de Cremats del Vall d’Hebron. Aquests infermers han explicat com s'utilitzen el bany terapèutic per “minimitzar els factors negatius que tenen les cures sobre aquests nens”, com són el dolor, creant “relaxació i un ambient de confiança”.

Galeríes Multimèdia

Afegeix els teus comentaris

Has d'estar identificat per pujar comentaris

Comentaris (0)

No hi ha cap comentari